Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Γιατρός Michael Jackson: «Κρατούσα το πeos του κάθε βράδυ»!


Με δηλώσεις – «βόμβα» φαίνεται πως προσπαθεί ο γιατρός του Michael Jackson, Conrad Murray, να βγάλει από πάνω του την καταδίκη για τον θάνατό του: αφού άφησε υπόνοιες ότι ο «θρύλος της ποπ» ήταν πaιδόφιλoς, ο γιατρός υποστηρίζει πως κρατούσε το πeοs του τραγουδιστή κάθε βράδυ!
«Θέλετε να ξέρετε πόσο δεμένοι ήμασταν; Κρατούσα το πeoς του κάθε βράδυ! Έπρεπε να του βάλω έναν καθετήρα - πρoφuλακτικό γιατί ο Michael είχε έλλειψη συνείδησης και ακράτεια. Ο Michael δεν ήξερε πώς να βάζει προφuλακτικό και έτσι το έκανα εγώ για εκείνον», λέει ο δρ. Murray σε συνέντευξή του σε βρετανική εφημερίδα!

Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι ο Jacko χρειαζόταν αντικατάσταση γοφού, φορούσε ψεύτικη μύτη, δεν ήταν βιολογικός πατέρας κανενός από τα τρία παιδιά του και δεν είχε κοιμηθεί ποτέ με την πρώην σύζυγό του Debbie Rowe!

«Δεν σκότωσα εγώ τον Michael Jackson! Ο Jackson ήταν ναρκομανής! Ο Michael Jackson σκότωσε κατά λάθος τον Michael Jackson», υποστηρίζει ο γιατρός, λίγες ημέρες αφότου βγήκε από την φυλακή, μετά από ποινή διετούς κάθειρξης για τον θάνατο του τραγουδιστή, το 2009
.



πηγή