Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Μάιλι Σάιρους: Να γιατί άναψα τον μπάφo στη σκηνήΞεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων –και- με την τελευταία ακρότητά της η νεαρή ποπ σταρ και τώρα εξηγεί γιατί το έκανε.

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) ήταν καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Capital FM, Breakfast showκαι σε σχετική ερώτηση των παρουσιαστών Ντέιβ Μπέρι (Dave Berr) και Λίζα Σόουντον (Lisa Snowdon) πώς της ήρθε να ανάψει τσιγαριλiκι στη σκηνή των Ευρωπαϊκών Μουσικών Βραβείων, απάντησε απλά και ξεκάθαρα:

"Το έκανα περισσότερο γιατί ήξερα ότι οι θαυμαστές στο Άμστερνταμ θα το λάτρευαν. Και ήξερα ότι όλοι εκεί μέσα θα τρελαινόταν". Όσο για όσους αντέδρασαν; Η 20χρονη τραγουδίστρια υποστηρίζει πως "ορισμένοι άνθρωποι σκέφτονται υπερβολικά".

"Απλά έβγαινα από το δωμάτιό μου και θυμήθηκα ότι το είχα στην τσάντα μου και σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ αστείο. Δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Όπως και δεν λέω ποτέ σε κανέναν τι θα κάνω. Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται υπερβολικά", είπε ολοκληρώνοντας τη σκέψη της η Μάιλι βάζοντας και την τελεία σε ένα θέμα που συζητήθηκε πολύ ως εξής: "Πραγματικά δεν με νοιάζει τι λένε τα μίντια. Δεν ψάχνω το όνομά μου στο Google και δεν ξέρω τι λένε. Είμαι απλά υπερβολικά ειλικρινής". Τι δεν καταλαβαίνεις;

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩhttp://www.womenonly.gr