Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτη αισχρότητα στο μνημείο της Θύρας 7
7Βανδαλισμοί στο μνημείο της «Θύρας 7» έκαναν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης, όπως επιβεβαίωσε ο Κώστας Καραπαπάς.

«Γύρω στις 4 κάποιοι έσπασαν κάποια πράγματα και μετά πήγαν στο μνημείο της θύρας 7 και έκαναν βανδαλισμούς. Αυτό προκαλεί πικρία ανεξάρτητα από οπαδικές προτιμήσεις. Οι κύριοι αυτοί έχουν συλληφθεί και θα μάθουμε περισσότερα για το ποιος τους έστειλε και τι ήθελε να πετύχει», ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του.

Ο Καραπαπάς προσπάθησε να εξηγήσει και την δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού προς τη ΔΤ, λέγοντας: «Αυτά είναι αστεϊσμοί των σάιτ. Υπάρχουν κανάλια που λασπώνουν και φυλλάδες που πανηγυρίζουν τα γκολ του Καβάνι. Από τη δημόσια τηλεόραση έχουμε απαιτήσεις. Δεν θέλουμε να πανηγυρίζουν όπως τα καλάθια άλλων ομάδων, αλλά δεν είναι δυνατό να πανηγυρίζουν γκολ που δέχεται ελληνική ομάδα.

Δεν θέλουμε να δημιουργούνται εντυπώσεις. Θέλουμε η δημόσια τηλεόραση να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Δεν πρόκειται να αφήσουμε ποτέ να πέσει κάτι όταν ενοχλούμαστε από κανάλι, ραδιόφωνο ή εφημερίδα. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως να βγαίνει ο καθένας. Δεν μας αρέσουν γραφικότητες, δηλαδή να είναι οφσάιντ το γκολ και να μη το λέμε.

Ο Ολυμπιακός είναι δυσαρεστημένος από τις μεταδόσεις σε όλη τη σειρά αυτών των αγώνων και όχι από τη συγκεκριμένη φάση».


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ