Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Νέα υπόθεση εκβιασμού μέσω Facebook-Πώς ένας 20χρονος έστησε παγίδα σε μία 22χρονη!


Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μία νέα υπόθεση εκβιασμού μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης
. «Πρωταγωνιστής» ένας 20χρονος, ο οποίος αφού κατάφερε να «σπάσει» τους κωδικούς από το προφίλ που διατηρεί στο Facebook μία 22χρονη, άρχισε να την απειλεί ότι θα δημοσιεύσει προσωπικά της στοιχεία.

Μάλιστα, ο 20χρονος – άριστος γνώστης της διαδικτυακής τεχνολογίας – ζητούσε από την 22χρονη 200 ευρώ, προκειμένου να μην προχωρήσει τελικά στη δημοσιοποιήσει των προσωπικών της δεδομένων. Οπως αναφέρει το flashnews, η κοπέλα τελικά υπέκυψε στον εκβιασμό και του έδωσε τα χρήματα που ζητούσε.

Ωστόσο, η δράση του 20χρονου, ο οποίος και συνελήφθη δεν σταμάτησε εδώ. Στη συνέχεια έβαλε στόχο τον 21χρονο αρραβωνιαστικό της κοπέλας, ανεβάζοντας μάλιστα την «ταρίφα» στα 250 ευρώ. Εκείνος με τη σειρά του κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές. Σε συνεννόηση με τους αστυνομικούς προσημειώθηκαν τα χαρτονομίσματα και το βράδυ της Κυριακής ορίστηκε ραντεβού με τον Βούλγαρο. Ο 20χρονος έστειλε έναν 21χρονο Αλβανό για να παραλάβει τα χρήματα. Μόλις ο αλλοδαπός πήρε τα 250 ευρώ, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Βάμου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.Και οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνη.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩπηγη