Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

O δήμαρχος ήταν τύφλα!!!!!!!!



Σπάνια ο Καναδάς ακούγεται στα δελτία ειδήσεων. Είναι ελάχιστες οι φορές που έχει βρεθεί στην καρδιά των γεγονότων. Αυτή την παράδοση ωστόσο έρχεται να... σπάσει ο δήμαρχος του Τορόντο, Ρομπ Φορντ, που με τα καμώματά του έχει στρέψει επάνω του το ενδιαφέρον ολόκληρου του κόσμου.

Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ αυτής της εβδομάδας είναι το βίντεο που τον δείχνει να απειλεί πως θα σκοτώσει, ενώ βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. «Θα τον σκοτώσω αυτόν τον τύπο», φαίνεται καθαρά να φωνάζει ο δήμαρχος του Τορόντο, ενώ στις προτάσεις που ξεστομίζει δεν λείπουν και τα «γαλλικά». Και το κοινό, σαν να παρακολουθεί ένα ριάλιτι σόου, περιμένει με ανυπομονησία τις εξελίξεις.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ρομπ Φορντ έχει μετατραπεί στα μάτια των Καναδών σε έναν αξιολύπητο, εκτός ελέγχου χρήστη ναρκωτικών. Και το πρόβλημα είναι ότι αυτή ενδέχεται να είναι μόνο η αρχή, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αποκαλύψεις.

Τότε, ο δήμαρχος του Τορόντο ίσως πειστεί να παραιτηθεί ή τουλάχιστον να κάνει ένα... διάλειμμα, όπως άλλωστε συνιστούν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Τορόντο, ακόμα και ο ίδιος του ο αδερφός, ο οποίος έχει κατά το παρελθόν υπάρξει ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του.

Χθες, η δικαιοσύνη δέχθηκε πιέσεις προκειμένου να δημοσιευτεί ένα βίντεο το οποίο βρίσκεται στην κατοχή των αστυνομικών, που λέγεται ότι δείχνει καθαρά τον Φορντ να καπνίζει κρακ. Στα χέρια των αρχών βρίσκεται και μια έρευνα για έναν σύνδεσμο του δημάρχου, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα κατηγορήθηκε για εκβιασμό, ενώ η Αστυνομία έχει ήδη κάνει γνωστό ότι έχει στην κατοχή της ένα ακόμη ενοχοποιητικό βίντεο για τον Φορντ, χωρίς ωστόσο να έχει δώσει λεπτομέρειες για το περιεχόμενό του.

Ο αδερφός του Ρομπ Φορντ, Νταγκ, καθώς και ένα ακόμη μέλος του δημοτικού συμβουλίου, ήταν αυτοί που για πρώτη φορά έθεσαν το θέμα της παύσης από τα καθήκοντά του για ένα μικρό χρονικό διάστημα. «Είπα στον Ρομπ ότι ίσως πρέπει να φύγει για δύο εβδομάδες για να καθαρίσει το μυαλό του. Νομίζω ότι θα είναι καλό για αυτόν να φύγει μακριά», είπε ο αδερφός του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Τορόντο.

Ο Ρομπ Φορντ παραδέχθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι έχει κάνει κρακ ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε πως σκέφτεται την παραίτηση και μάλιστα δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2014. Την Πέμπτη ωστόσο, με την δημοσιοποίηση του βίντεο που τον δείχνει να απειλεί να σκοτώσει άνθρωπο, τα δεδομένα άλλαξαν και τώρα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.






ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







http://www.madata.gr