Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

«Παίκτες της Νίκης έστησαν στο over το ματς με Ηρακλή»!


     



Ο γενικός αρχηγός της Νίκης Βόλου, Γιώργος Παπαδόπουλος κατήγγειλε το στήσιμο του αγώνα με τον Ηρακλή τον περασμένο Ιούνιο από τέσσερις παίκτες της ομάδας του στο over!





Σοβαρές καταγγελίες από τον γενικό αρχηγό των Βολιωτών στην τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, που μιλάει ξεκάθαρα για στήσιμο της αναμέτρησης με τον «Γηραίο» στις 19 Ιουνίου του 2013 η οποία είχε λήξει με 4-0 για τους Θεσσαλονικείς, κάνοντας μάλιστα λόγο για συνεργασία και παικτών του Ηρακλή!




«Τουλάχιστον 4 παίκτες της ομάδας μας έστησαν το ματς με τον Ηρακλή που έγινε τον Ιούνιο του 2013», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που έχει ήδη δώσει σχετική ένορκη μαρτυρική κατάθεση στον αθλητικό εισαγγελέα, κατονομάζοντας τους παίκτες, με τους τρεις εξ αυτών μάλιστα να παίρνουν μεταγραφή στον Ηρακλή.

Συνεχίζοντας επισήμανε πως: «Το ματς στήθηκε στο over για να κερδίσουν χρήματα από το στοίχημα. Συνεργάστηκαν και παίκτες του Ηρακλή. Την αποκάλυψη μου την έκανε παίκτης της Νίκης που δεν έπαιξε στο συγκεκριμένο ματς που έληξε 4-0 υπέρ του Ηρακλή».





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ