Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Πρόταση Δ. Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από ώριμη σκέψη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζει πρόταση για να εμπλακεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στη Λεωφόρο!

Ο Πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού μετά από ώριμη σκέψη ετών, φέρεται αποφασισμένος να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εντός των επόμενων 15 ημερών θα καταθέσει την πρόταση του στον Γιάννη Αλαφούζο.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και εννοείται ότι αν συμβεί αυτό, αλλάζει το σκηνικό του ελληνικού ποδοσφαίρου, με έναν ακόμη ισχυρό «παίκτη» να μπαίνει δυνατά και να ετοιμάζεται να αναμορφώσει την ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού που τα τελευταία χρόνια έχει περάσει δύσκολες στιγμές.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η στάση του Γιάννη Αλαφούζου όταν πλέον επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο επιχειρηματιών είναι άριστες και η διοίκηση Αλαφούζου είναι η μοναδική που έχει στηριχθεί τόσο ανοιχτά από την πλευρά Γιαννακόπουλου τα τελευταία χρόνια.

Το επόμενο βήμα, με δεδομένο τον ορίζοντα των 15 ημερών που θέτει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αφορά το καθαρά λογικό-οικονομικό κομμάτι. Το ύψος δηλαδή των χρεών και τον τρόπο συμμετοχής του στην ΠΑΕ, αφού η πλειοψηφία των μετοχών δεν ανήκουν σε φυσικό πρόσωπο, αλλά στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ «ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ»

Πλέον αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η παρουσία του στον Τάφο του Ινδού. Ήταν προγραμματισμένη η επισκέψη του για τον αγώνα μπάσκετ γυναικών Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ καθώς θα βραβευτεί από τον Ερασιτέχνη για την προσφορά του. Με δεδομένο ότι σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του τριφυλλιού, το κλειστό της Λεωφόρου είναι κατάμεστο, έχει σημασία τόσο η αντίδραση του κόσμου, όσο και αν υπάρξει δική του επίσημη τοποθέτηση για το θέμα.ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ