Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Πάτρα: Πήγε σε οίκo ανoχής και βρήκε την αδερφή του!Ούτε στον χειρότερό του εφιάλτη δεν φαντάστηκε ποτέ αυτό που αντίκρισε ένας άντρας από την Αθήνα.

Σε ένα ταξίδι εργασίας, για λογαριασμό εταιρείας η οποία έχει αναλάβει τη συντήρηση στους ανελκυστήρες και τις κυλιόμενες…σκάλες πλοίων κατά την επιστροφή στην έδρα τους, αποφάσισαν να κάνουν στάση στην Πάτρα για λίγη… διασκέδαση. Σύμφωνα με το dete.gr οι τρεις νεαροί άνδρες επισκέφθηκαν έναν οίκo ανoχής, στην περιοχή του Γλαύκου.

Όμως για κακή του τύχη, όταν ζήτησε να δει την κοπέλα με την οποία θα.. βρισκόταν, έκπληκτος είδε να παρουσιάζεται μπροστά του γυμνn η αδελφή του!

Οι σκηνές που ακολούθησαν από το ξαφνικό τετ-α-τετ του αδελφού με την αδελφή του μέσα στον οίκο ανοχής δεν περιγράφονται, καθώς ο άντρας μετά το αρχικό σοκ άρχισε να την χτυπά παρά τις προσπάθειες τόσο των φίλων του όσο και ανθρώπων του oίκου ανoχής να την προστατέψουν.

Όταν τελικά μπόρεσαν να αποσπάσουν από τα χέρια του την αιμόφυρτη κοπέλα, αυτή κλαίγοντας του αποκάλυψε, πως εδώ και μερικά χρόνια ασκεί το «αρχαιότερο επάγγελμα» στον κόσμο, καθώς λόγω κρίσης είχε μείνει χωρίς δουλειά και την έπνιγαν τα χρέη, επιρρίπτοντας ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε, τόσο στον ίδιο όσο και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, τα οποία ποτέ δεν αναρωτήθηκαν πως τα φέρνει βόλτα.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩhttp://www.trelokouneli.gr