Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Πάτρα: Την πρόδωσε το εσώpουχο - Η χαρά της Ρωσίδας δεν κράτησε για πολύ...Μια απροσεξία τίναξε στον αέρα το σχέδιο της γυναίκας...

Στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών πέρασε το βράδυ της Τετάρτης (13-11-2013) μία νεαρή Ρωσίδα, η οποία κλήθηκε να προσφέρει τις εpωτικές της υπηρεσίες σε ηλικιωμένο Πατρινό.

Σύμφωνα με το dete.gr, ο ηλικιωμένος είχε κανονίσει τηλεφωνικά ραντεβού με μια νεαρή Ρωσίδα. Όταν η κοπέλα έφθασε στο σπίτι του στην οδό Αυστραλίας, στην Πάτρα, μετά τις πρώτες εpωτικές περιπτύξεις, η γυναίκα έβγαλε το εσώpουχό της και κάλεσε τον ηλικιωμένο να βγάλει τα ρούχα του.

Μόλις αυτός άρχισε να γδύvεται, αυτή ξαναντύθηκε και αφού άρπαξε το πορτοφόλι του ηλικιωμένου, άρχισε να τρέχει. Πάνω στη βιασύνη της όμως, ξέχασε να φορέσει το... εσώpουχό της!

Ο Πατρινός δεν μπορούσε να την ακολουθήσει, όμως ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατάφεραν μετά από λίγο να την εντοπίσουν. Έτσι η γυναίκα συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας μαζί με το... «πειστήριο» εσώpουχο που παρέδωσε στους αστυνομικούς ο ηλικιωμένος.
  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩhttp://gr.news.yahoo.com