Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ποια μπάλα; Η ΖΩΗ...!!!

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Αρη και επέστρεψε στις επιτυχίες. Και τι έγινε; Ένα 20χρονο παιδί πήγε να χάσει τη ζωη του μέσα στο γήπεδο. Αυτός ο τραυματισμός σοκ του Νίκου Μαρινάκη πρέπει να αποτελέσει ένα καλό μάθημα για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες, οπαδοί, δημοσιογράφοι. Να προβληματιστούμε όλοι μας και να σκεφτούμε σοβαρά, έστω και για λίγα λεπτά, τι κάνουμε και που πάμε; Σχόλιο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

 




Αυτά τα δραματικά λεπτά που ζήσαμε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Μαρινάκη είμαι σίγουρος ότι μας έκαναν όλους μας να σκεφτούμε διαφορετικά μερικά πράγματα και επιτέλους να τα θέσουμε στη σωστή βάση. Πολλοί βγάζουν το ψωμί τους από το ποδόσφαιρο και για άλλους αποτελεί διασκέδαση και εκτόνωση, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Όταν βλέπεις ένα 20χρονο παιδί που προσπαθεί να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα να κοντεύει να χάσει τη ζωή του, δεν γίνεται να μην σου έρχεται στο μυαλό τι μ..... είμαστε που τόσα χρόνια τσακωνόμαστε, πλακωνόμαστε και βγάζουμε τα απωθημένα μας για μια κωλο-μπάλα;

Πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούμε όλοι μας και να καταλάβουμε ότι άλλα πράγματα έχουν αξία σε αυτή τη ζωή. Η ίδια η ΖΩΗ, η ΥΓΕΙΑ, η ΑΓΑΠΗ για παράδειγμα και αν τα θεωρείτε "φιλοσοφικές αναζητήσεις" αυτά που διαβάζετε, ασχοληθείτε σοβαρά με το πως θα αντιμετωπίσετε τα μεγάλα και πραγματικά προβλήματα που στη σημερινή εποχή είναι η επιβίωση και η αξιοπρέπεια μας. Και όχι το ποδόσφαιρο, ειδικά έτσι όπως είναι το σημερινό ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ευτυχώς ο Νίκος Μαρινάκης απέφυγε τα χειρότερα, μπράβο στον κόσμο του Αρη για την στάση του και ίσως είναι η κατάλληλη ώρα να αναθεωρήσουμε όλοι μας μερικά πράγματα για το ποδόσφαιρο. Να συμβάλουμε όλοι στο να αποτελεί μια διασκέδαση και τίποτα παραπάνω. Διότι άλλα είναι τα σημαντικά πράγματα στη ΖΩΗ.

Y.Γ Στα αγωνιστικά που περνούν σε δεύτερη μοίρα, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και πήρε μια σημαντική νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας και θα δουλέψει με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Κλωναρίδης δείχνει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύτιμη μονάδα για την ομάδα, δικαιώνοντας τους Νταμπίζα-Αναστασίου που επέμεναν για την απόκτηση του και τον πήραν την τελευταία μέρα των μεταγραφών.




ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







πηγη