Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Πώς η αυτοπεποίθηση των ανδρών επηρεάζει τη στύσn!

Οι άνδρες που πιστεύουν στον εαυτό τους και νιώθουν περήφανοι για τα προσόντα τους φαίνεται πως απολαμβάνουν μια πιο υγιή sεξουαλική ζωή.

Νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο έγκριτο περιοδικό sεξουαλικής ιατρικής Journal of Seχual Medicine δείχνει ότι οι άνδρες που δε νιώθουν ανασφάλεια για τα γεννητικά τους όργανα αντιμετωπίζουν και λιγότερα προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

«Τα ευρήματα είναι απολύτως λογικά», δηλώνει η Ντέμπι Χέρμπενικ, επικεφαλής της μελέτης και ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα. «Όταν ο άνδρας κατακλύζεται από το άγχος και την ανασφάλεια, αυτό έχει σίγουρα αρνητικές συνέπειες στη sεξουαλική του επίδοση», υποστηρίζει.

Αν και η πλειονότητα των ανδρών δεν αντιμετωπίζει προβλήματα κακής αυτοεικόνας, η μελέτη έδειξε ότι περίπου ένας στους πέντε άνδρες νιώθει μειονεκτικά για το μέγεθος του πέoυς του.

Ένας καταλυτικός παράγοντας για το αυξημένο στρες και την έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι η πορνογραφία, σύμφωνα με τη μελέτη. Τα πρότυπα που προβάλλονται σε αυτές τις ταινίες αναφορικά με το μέγεθος του ανδρικού μoρίου και τη διάρκεια της sεξουαλικής πράξης δεν είναι ρεαλιστικά κι έτσι δημιουργούνται στο μέσο άνδρα φοβερές ανασφάλειες για τις σεξουαλικές του επιδόσεις.


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩhttp://www.newsbomb.gr