Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς Τρίτη και ΤετάρτηΠροβλήματα στις μετακινήσεις με τα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο θα έχει από την Τρίτη, το επιβατικό κοινό, λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο, ενώ την Τετάρτη, ημέρα της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, η ταλαιπωρία αναμένεται μεγαλύτερη αφού θα συμμετάσχουν στην απεργία και οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.
Την Τρίτη

Συγκεκριμένα, την Τρίτη από τις 9 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), προκειμένου οι εργαζόμενοι να συγκεντρωθούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου θα συζητηθεί η αίτηση ακύρωσης της μεταβίβασης των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο ΤΑΙΠΕΔ. Ως εκ τούτου, θα ματαιωθούν τα πρωινά δρομολόγια, ενώ τις παραπάνω ώρες δεν θα γίνεται η μετακίνηση με τους συρμούς του μετρό από Δ. Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Την ΤετάρτηΚανονικά θα λειτουργήσει το μετρό, με εξαίρεση στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας- Αεροδρόμιο, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ ακινητοποιημένα θα είναι όλο το 24ωρο τα τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ