Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Τι ζητάνε τα rock συγκροτήματα όταν είναι σε τουρνέ!!!


Είναι ιδιότροποι κι εμείς ξετρυπώσαμε τα έγγραφα που το αποδεικνύουν
Κατα καιρούς οι rock stars έχουν ζητήσει, ή ακόμα ζητάνε τα πιο παράξενα πράγματα.

Aerosmith: Όχι αλκοολούχα ποτά, όχι συμπυκνωμένα φαγητά, αστυνομική συνοδεία για να κάνουν πιο γρήγορα τις μετακινήσεις τους. Η διακόσμηση των καμαρινίων πρέπει να είναι σε ινδικό στυλ.
Bob Dylan: Θέλει φωτισμό με συγκεκριμένες λάμπες πυρακτώσεως στο καμαρίνι του.
Bruce Springsteen: Χρειάζεται ειδικό άνθρωπο να φυλάει τις κιθάρες του. Ο ίδιος στο καμαρίνι του χρειάζεται γάλα σόγιας, πράσινο τσάι και ροφήματα πρωτεΐνης.
Rolling Stones: O Mick θέλει οπωσδήποτε δορυφορική τηλεόραση όταν υπάρχουν μεταδόσεις αγώνων κρίκετ. Τα μέλη του συγκροτήματος έχουν ο καθένας το δικό του καμαρίνι το οποιο κάθε φορά ονοματίζουν κιόλας. Θέλουν οπωσδήποτε και ένα μπιλιάρδο.
Han Halen: Είναι πολύ συγκεκριμένοι με το ποτό τους. Η λίστα είναι σαφής.
AC/DC: Θέλουν οπωδήποτε συγκεκριμένο αριθμό φιαλών οξυγόνου και μάσκες οξυγόνου.
Bon Jovi: Πρέπει πάση θυσία να έχουν σούσι στα καμαρίνια τους. Τα καμαρίνια πρέπει να είναι με ασορτί καναπέδες και πολυθρόνες επάνω σε σκούρο χαλί παρακαλώ... Τα ποτά του τραγουδιστή να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Iggy Pop: Έχει μια λίστα 28 σελίδων με απαιτήσεις και προτιμήσεις. Ακόμα και τα stands των οργάνων πρέπει να έχουν συγκεκριμένες διαστάσεις ενώ πρέπει να είναι μετρημένα ακόμα και τα σκαλιά από τη σκηνή έως τα καμαρίνια, για λόγους ασφαλείας. Θέλει οπωδήποτε Starbucks, μπύρα, σοκολάτα και φρέσκα φρούτα.
Kid Rock: Θέλει το φαγητό του συγκεκριμένη ώρα ενω για το πρωινό θέλει να υπάρχει γάλα τριών ειδών... 0% λιπαρά, 2% λιπαρά και πλήρες. Πάντως, ο Kid και οι μουσικοί του καταδέχονται να φάνε με το crew, κάτι που δεν κάνουν πολλοί.
KISS: Οι οδηγοί τους πρέπει να μιλούν άπταιστα αγγλικά και να είναι ντυμένοι κατάλληλα. Θέλουν φουσκωτές κούκλες- ομοιώματα τους ενώ και στο φαγητό οι απαιτήσεις τους είναι τρελές.
Lenny Kravitz: Πρέπει πάση θυσία να υπάρχει στεγνοκαθαριστήριο κοντά στο ξενοδοχείο.







ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







πηγη