Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚ: Διάσημος τραγουδιστής προσπάθησε να βιάsει βρέφος


Τον Δεκέμβριο του 2012, ο πασίγνωστος τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος "Lost prophets", Ίαν Γουάτκινς (Ian Watkins) συνελήφθη από τις αρχές με την βαρύτατη κατηγορία της πaιδεpαστίας, προκαλώντας σοκ στη διεθνή μουσική σκηνή, αλλά και σε εκατομμύρια οπαδούς του συγκροτήματος.


Ο 35χρονος τραγουδιστής κατηγορείται για τον βιαsμό και απόπειρα βιαsμού μικρών παιδιών- ανάμεσά τους και ένα βρέφος, ηλικίας μικρότερης του ενός έτους!

Επίσης σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν στον υπολογιστή του και κατασχέθηκαν περισσότερες από 40 φωτογραφίες ποpνογραφικού περιεχομένου με ανήλικους, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για φωτογραφίες που απεικονίζουν κtηνοβαsία.

Ο Γουάτκινς συνελήφθη από τις αρχές στις 17 Δεκεμβρίου και οι δικαστές αποφάσισαν την προφυλάκιση του κατηγορούμενου.

Σήμερα, ο τραγουδιστής δήλωσε ένοχος και στις 11 κατηγορίες που τον βαραίνουν- ανάμεσα τους και η απόπειρα βιαsμού του μωρού- σε αντάλλαγμα να μην γίνει η δημόσια δίκη του, στο κακουργιοδικείο του Κάρντιφ, όπου θα εκτίθονταν όλα τα πειστήρια της ενοχής του.

Ωστόσο ο Γουάτκινς δήλωσε ότι θυμάται να υπάρχει βίντεο που να τον ενοχοποιεί για τον βιαsμού του βρέφους, καθώς παράλληλα με τις ασελγείς πράξεις έπαιρνε ναρκωτικά και ήταν υπό την επήρεια τους.
ΣΟΚ: Διάσημος τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει βρέφος