Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Σάλος με τα "κορίτσια - ντους" στα σχολεία



Τις αποκαλούν «κορίτσια-ντους», επειδή, όπως κάνουν τουλάχιστον ένα ντους κάθε ημέρα, έτσι κάνουν και sεξ, χωρίς όμως συναίσθημα. Πρόκειται για μαθήτριες 14 έως 16 ετών, οι οποίες εκποpνεύονται στις τουαλέτες του σχολείου τους στο Μιλάνο, με αντάλλαγμα δώρα από τους συμμαθητές-πελάτες τους.
Η πρακτική, αναφέρει έκθεση-σοκ που δόθηκε στη δημοσιότητα, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη γειτονική χώρα. Σύμφωνα με τον καθηγητή Λικ Μπερνάρ, διευθυντή του Τμήματος Παιδιατρικής στο νοσοκομείο Fatebenefratelli, οι έφηβες που εκποpνεύονται φοιτούν ως επί το πλείστον σε ιδιωτικά σχολεία, προέρχονται από πλούσιες οικογένειες και πουλούν το κορμί τους για να διασκεδάσουν και όχι από οικονομική ανάγκη. «Εχουμε εντοπίσει οκτώ κορίτσια, αλλά πιστεύουμε ότι το φαινόμενο είναι πολύ πιο εκτεταμένο» εξηγεί ο καθηγητής που αποκάλυψε πώς λειτουργεί το «σύστημα».

Τα αγόρια-πελάτες επιλέγονται ανάλογα με το τι μπορούν να δώσουν ως αντάλλαγμα στα κορίτσια. Το αλισβερίσι γίνεται στη διάρκεια των μαθημάτων, από τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς μέσω των κινητών τηλεφώνων κυκλοφορεί το «μενού» με τις επιδόσεις, τις απαιτήσεις και τις ώρες για ραντεβού στις τουαλέτες του σχολείου, όπου τα κορίτσια μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ένα ή περισσότερα αγόρια ταυτόχρονα. «Γι' αυτές είναι ένα είδος παιχνιδιού, ενός όμως επικίνδυνου παιχνιδιού, στο οποίο νομίζουν ότι κυριαρχούν.

Μέχρι στιγμής έχουμε εντοπίσει οκτώ περιπτώσεις, επτά κορίτσια “καλών οικογενειών” στο κέντρο του Μιλάνου και μία περίπτωση μαθήτριας από την περιφέρεια. Κανένα από τα “κορίτσια-ντους” δεν μίλησε αμέσως όταν αποκαλύφθηκε η δράση του. Ολες ομολόγησαν μέσα από μια προσέγγιση αγάπης και στοργής» δήλωσε ο Λικ Μπερνάρ.



Ο καθηγητής μελετά το φαινόμενο, επειδή υποψιάζεται ότι με τον καιρό η πρακτική αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε «επιδημία». «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε τέτοιες καταστάσεις δεν κυκλοφορεί και χρήμα» λέει ο καθηγητής, υπονοώντας πως ίσως κάποιες κοπέλες να πληρώνονται. Φαίνεται επίσης, σημειώνει, ότι προς το παρόν αγόρια από 17 ετών και πάνω είναι οι κράχτες των πελατών. «Φόβος και ανησυχία μου είναι μήπως στο πελατολόγιο μπουν κι ενήλικες» καταλήγει.










ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ