Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Seχ και μουσική: Τα top 5 αφpοδισιακά κομμάτια!



Ποια είναι τα μουσικά κομμάτια που ανεβάζουν στα ύψη τη λίμπιντο; Μπορεί η μουσική να θεωρηθεί καλύτερη και από το seχ; Νέα έρευνα απαντά στα ερωτήματα..

Και όμως! Υπάρχουν μουσικά κομμάτια που αρκετοί άνθρωποι ακούγοντας τα παίρνουν μεγαλύτερη απόλαυση και από όταν έρχονται σε σωματική επαφή με το σύντροφό τους.
Ο καθηγητής ψυχολογίας της μουσικής δρ. Daniel Müllensiefen ανακάλυψε μέσα από μια έρευνα που έγινε σε 2000 άτομα , ότι η τέχνη της μουσικής και της αποπλάνησης είναι πολύ κοντά. Μάλιστα 1 στους 3 ανθρώπους βρίσκει πως ορισμένα κομμάτια είναι καλύτερα και από το σεχ με πρώτο το Bohemian Rhapsody των Queen, το Angels του Robbie Williams και το Living on a Prayer του Bon Jovi να ακολουθούν.
Η ίδια έρευνα ανακάλυψε ότι ορισμένα μουσικά κομμάτια μπορούν να δώσουν ένταση σε μια εpωτική πράξη και να αυξήσουν τη λίμπιντο με το soundtrack της ταινίας Dirty Dancing να είναι το πρώτο στην λίστα των 5 πιο εpωτικών τραγουδιών.
Μάλιστα το 40% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι πολλές φορές η μουσική μπορεί να είναι πιο εpεθιστική απ’ ότι ένα άγγιγμα στο σεx!!!
Top 5 μουσικά κομμάτια που λειτουργούν σαν αφροδισιακά πριν το σεx:
Marvin Gaye Seχual Healing
Marvin Gaye Let's get it on
Barry White Any of his songs
Serge Gainsbourg Je t'aime
Kings of Leon Seχ on Fire

Top 5 μουσικά κομμάτια που δίνουν ένταση στην εpωτική πράξη:
Dirty Dancing the Soundtrack
Marnin Gaye Seχual Healing
Ravel Bolero
Berlin Take my breath away


Tα άπαντα του Barry White




ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







http://www.faysbook.gr