Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Σωτηροπούλου:Θα γίνει το νέο κορίτσι του Τζόνι Ντεπ;Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει βάλει πλώρη για να αναστατώσει το διεθνές κινηματογραφόφιλο κοινό! Το «δικό μας» κορίτσι του Τζέιμς Μποντ θα φορέσει πειρατικό καπέλο, αφού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αγαπημένος της Δημήτρης Αλεξάνδρου, θα υποδυθεί την κοπέλα του Τζόνι Ντεπ στη νέα ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής Νο 5».

Η Τόνια -αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Λονδίνο λόγω υποχρεώσεών της στην εν λόγω ταινία- επιλέχτηκε για να ενσαρκώσει έναν από τους βασικούς ρόλους που στις προηγούμενες «πειρατικές» εκδόσεις τούς είχαν υποδυθεί η Πενέλοπε Κρουζ και η Κίρα Νάιτλι. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον ρόλο-πρόκληση που ανέλαβε η αγαπημένη του. «Χαίρομαι πολύ για την εξέλιξή της. Ο ρόλος της είναι πρωταγωνιστικός, αφού θα υποδυθεί την κοπέλα του Τζόνι Ντεπ. Είναι το όνειρο κάθε ηθοποιού να συμμετάσχει σε τόσο μεγάλες δουλειές. Το αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα σε τόσο μεγάλους ηθοποιούς και ετοιμάζει ακόμη πιο σημαντικά πράγματα που θα τα μάθετε αργότερα» είπε το μοντέλο που έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος για τη σύντροφό του.

Πάντως, επίσημες κινηματογραφικές πηγές υποστηρίζουν ότι μόνο ο Τζόνι Ντεπ έχει υπογράψει συμβόλαιο για την ταινία και βέβαια για ακόμη μία φορά θα υποδυθεί τον... αλαφροΐσκιωτο πειρατή κάπτεν Τζακ Σπάροου. Ας ελπίσουμε ότι τα λεγόμενα του Αλεξάνδρου βασίζονται σε οριστική συμφωνία που έχει υπογράψει η Τόνια και όχι απλώς σε συζητήσεις - έστω και σοβαρές. Το λέμε αυτό διότι μέχρι τώρα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη δημιουργία της ταινίας και πρώτα απ' όλα το σενάριό της που βρίσκεται ακόμη σε επεξεργασία (λέγεται μάλιστα ότι έχει αλλαχθεί πολλές φορές, αν και πηγές από την παραγωγό εταιρία Disney το διαψεύδουν). Γενικά υπάρχει καθυστέρηση στο να αρχίσουν τα γυρίσματα κι ενώ αρχικά είχε ειπωθεί πως η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους το 2015, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά θα προβληθεί το 2016.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ