Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Stan: “Δεν θα ήθελα ο κόσμος να με κρίνει για το ποια σεxουαλική προτίμηση έχω!”





Για όλους και για όλα μίλησε ο Stan και αποκάλυψε πως όταν ξεκίνησε στο τραγούδι αντιμετώπισε δυσκολίες και πολλά οικονομικά προβλήματα, ενώ τώρα βλέπει τους κόπους και τις προσπάθειές του να δικαιώνονται.

Αυτήν την περίοδο τον συναντάμε στο Teatro μαζί με την Πάολα, τον Παντελή Παντελίδη και την Τάμτα, ενώ μόλις κυκλοφόρησε το τραγούδι του “Παιχνίδια εpωτικά” και είναι στα καλύτερά του.

Πώς ήταν όμως τα πρώτα χρόνια και οι προσπάθειες να μπει στο χώρο της μουσικής σκηνής;

“Τα πράγματα στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα. Δεν είχα ούτε εταιρεία πίσω μου ούτε τίποτα. Ό,τι κατάφερα το κατάφερα σιγά σιγά με πολύ κόπο. Μέσα σε δυο χρόνια έκανα πράγματα που άλλοι καλλιτέχνες θέλουν μια δεκαετία για να τα καταφέρουν. Ανοίξαμε μια αγορά που δεν υπήρχε στην Ελλάδα”, δήλωσε σε συνέντευξή του στο “Εγώ!”.




Τι απαντά όμως στις αρνητικές κριτικές και σε αυτούς που αναφέρονται στη σεxουαλικότητά του;

“Δεν έχω κρίνει ποτέ κανέναν, γι\' αυτό δεν μου αρέσει να με κρίνουν. Ο καθένας όμως, μπορεί να έχει όποια άποψη θέλει... Δεν θα ήθελα ο κόσμος να με κρίνει για το ποια σεxουαλική προτίμηση έχω, ούτε για το ποια σύντροφο έχω, ούτε για το πόσα λεφτά βγάζω και ποιο κόμμα ψηφίζω. Θέλω να με κρίνει για τη μουσική μου”.

Τέλος, τι ρόλο παίζει στη ζωή του ο έpωτας;

“Έχω 1,5 χρόνο από τότε που εpωτεύτηκα τελευταία φορά! Δεν ξέρω τι ρόλο παίζει ο έpωτας στη ζωή μου. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα σταματούσα την καριέρα μου για μια γυναίκα”.

 







ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ