Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Στέφενς: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»




 

Ο Χουμπ Στέφενς αν και υπερασπίστηκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ μίλησε για παντελή έλλειψη δικαιολογιών και μία κακή μέρα που έφερε μια ταπεινωτική ήττα.

Ο Στέφενς μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Εάν θέλεις να κάνεις κάτι με Ολυμπιακό εδώ πρέπει να είναι όλοι στο 100%. Αυτό δεν το κάναμε γι' αυτό δεν πετύχαμε κάτι καλό. Έως το 60' δεν παίζαμε άσχημα αμυντικά αλλά δεν κάναμε κάτι στην επίθεση. Τους δώσαμε ευκαιρία να προηγηθούν και μετά έπρεπε να πάρουμε ρίσκα. Μας έπαιξαν στην κόντρα επίθεση και μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα.

Το εάν το... ταβάνι του ΠΑΟΚ είναι η 2η θέση: Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν μπορείς να πεις πως ήταν ένα καλό τεστ. Εγώ πρέπει να στηρίξω τους παίκτες μου. Θα υπάρξει ένα διάστημα που θα λείψουν μερικά στελέχη μας στις Εθνικές. Μετά όταν θα γυρίσουν οφείλουμε να βρούμε τον τρόπο να παίξουμε πιο καλά στα επόμενα ματς.

Το κατά πόσον ρίσκαρε πιο πολύ απ' όσο έπρεπε: Αυτό είχε να κάνει και με την τακτική του Ολυμπιακού. Δεν είναι κακή ομάδα ο Ολυμπιακός έτσι δεν είναι; Έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Φυσικά όταν είσαι πίσω στο σκορ με 1-0 πρέπει να πάρεις ρίσκα. Είναι φυσιολογικό να προσπαθήσεις είτε να ισοφαρίσεις είτε γενικά να επιστρέψεις στο παιχνίδι.

Τις σκέψεις για ενδεχόμενη ενίσχυση και την ευκολία που δέχεται γκολ ο ΠΑΟΚ: Όχι, έχουμε αρκετούς παίκτες. Είχαμε όμως κακή μέρα σήμερα. Ο Ολυμπιακός πήγε πολύ καλά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνουν αυτά. Έπαιξαν πραγματικά πολύ καλά. Μετά το 1-0 έπρεπε να πάρουμε ρίσκα. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο.

Την έλλειψη μαχητικής διάθεσης στον αγώνα: Δεν το ξέρω. Πιστέψτε με. Πρέπει να βρω τις κατάλληλες λύσεις και αποφάσεις. Είχαμε λιγότερες μέρες ξεκούρασης. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Χάσαμε. Θα πρέπει να δούμε γιατί.

Την εικόνα του ΠΑΟΚ και την διαφορά με τον Ολυμπιακό: Είδατε την διαφορά. Φάνηκε. Είμαστε ικανοποιημένοι με την ομάδα, αρκεί να βγάζουν στο γήπεδο την ποιότητά τους. Δεν είναι κομπιούτερ. Είναι άνθρωποι. Μπορεί να έχουν μία κακή μέρα.

Το εάν τελείωσε το πρωτάθλημα: Σας ρωτάω εσάς. Τελείωσε; Πόσα ματς απομένουν; Πόσο πόντους μπορούν να πάρουν; Πρέπει να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε.

Τους παίκτες που είναι μονίμως ντεφορμέ και την δική του οπτική γωνία: Όχι. Δεν αλλάζω άποψη. Θεωρώ πως έχουμε ποιότητα και αξία και σε παίκτες και ως σύνολο. Όπως είπα υποστηρίζω τους παίκτες μου.

Την αριστερή πλευρά και τα προβλήματα από εκεί: Θα δούμε. Με τον χρόνο μαθαίνεις.

Το πλάνο του, το εάν του βγήκε και το τι πιστεύει: Ήρθαμε εδώ να παίξουμε μπάλα. Στον αμυντικό τομέα ήμασταν καλά για 60' και μόνο αυτό. Είναι μία εύκολη ερώτηση. Εμείς θεωρούσαμε πως είχαμε κάνει καλή προετοιμασία. Τους φέραμε απευθείας μετά το Ισραήλ στην Αθήνα. Ίσως κοιτάζοντας το αποτέλεσμα να έπρεπε να τους είχαμε πάει στην Θεσσαλονίκη και μετά να γυρίσουμε. Όλα αυτά όμως είναι μετά.




ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ