Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

«Τουλάχιστον 15 ματς για το Μουντιάλ στημένα»!


Απίστευτες δηλώσεις από έναν εκ των φερόμενων ως μελών του κυκλώματος που στήνει αγώνες, λέγοντας ότι τουλάχιστον 15 αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ, ήταν στημένοι!

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία με τη σύλληψη των έξι ατόμων που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στο κύκλωμα από την Ασία το οποίο έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

 Η δράση τους όπως φαίνεται δεν περιοριζόταν μόνο στο Νησί,αφού η νέα δήλωσε ενός εκ των μελών της σπείρας, έρχεται να βάλει «βόμβα» στα θεμέλια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Αγόρασα τουλάχιστον 15 ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου», υποστηρίζει κι ενώ τον καταγράφει η μυστική κάμερα του δημοσιογράφου, όπως αναφέρεται στην «Daily Mirror»! Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ, ενώ συνεχίζει να σοκάρει σε άλλο σημείο των δηλώσεων του, λέγοντας ότι:

«Οι αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθορίζονταν από κύκλωμα στην Άπω Ανατολή. Ελέγχει μάλιστα μία ολόκληρη αφρικανική ομάδα»!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ