Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Τιμές Κολωνακίου στα Κ.Ψ.Μ. των στρατοπέδων






Στα 1,80 ευρώ ανέρχεται η τιμή του φρέντο καπουτσίνο στο... Κ.Ψ.Μ. του στρατοπέδου της Θήβας. Η ιδιωτικοποίηση εκτοξεύει τις τιμές των προϊόντων
news247 Νοέμβριος 23 2013 10:31
Η ιδιωτικοποίηση των Κ.Ψ.Μ (κατά την στρατιωτική ορολογία Κέντρο Ψυχαγωγίας Μονάδας) των στρατοπέδων ξεκίνησε από τον Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Θήβας.
Όπως καταγγέλλει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων "Σπάρτακος", Μετά την ανάληψη της διαχείρισης του Κ.Ψ.Μ. από ιδιώτη, οι φαντάροι είδαν τις τιμές να τετραπλασιάζονται εν ριπή οφθαλμού.
Πλέον για να αγοράσει κάποιος ένα κρουασάν, από 30 λεπτά που πλήρωνε μέχρι σήμερα, τώρα θα το πληρώνει 1,20 ευρώ.
Αναλυτικά, μετά την ιδιωτικοποίηση του Κ.Ψ.Μ. στο κέντρο εκπαίδευσης πυροβολικού στη Θήβα οι τιμές που ισχύουν είναι:
- Φραπέ μικρός 1 ευρώ, μεγάλος 1.40 ευρώ!
-Φρέντο 1,50 ευρώ, φρέντο καπουτσίνο 1,80. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή του καφέ πριν την ιδιωτικοποίηση ήταν γύρω στα 30 λεπτά.
- Επιπλέον το νερό έχει 35 λεπτά από 20 λεπτά (κανονικά θα έπρεπε να είναι δωρεάν με το φρέντο καπουτσίνο) και το κρουασάν πωλείται προς 1.20 από 30 λεπτά που είχε προ ιδιωτικοποίησης.
-Επίσης το χαρτί τη τουαλέτας έχει 80 λεπτά (και πρέπει να το αγοράσεις αφού πλέον δεν το παρέχει ο στρατός).


Αυτό σημαίνει ότι το ημερήσιο κόστος αγοράς προϊόντων από το Κ.Ψ.Μ. για έναν φαντάρο κυμαίνεται στα 5-10 ευρώ ημερησίως.
Αναμένεται παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου. Σημειώνεται ότι πάνω από 2.000 φαντάροι παρουσιάστηκαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Θήβας και εξυπηρετούνται από το εσωτερικό Κ.Ψ.Μ. και όχι από τις καφετέριες και τα μαγαζιά της πόλης.






ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ