Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Τα σενάρια πρόκρισης του ΠΑΟΚ!!!


Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το βαθμό από τη Μακάμπι και πλέον μόνο με... αυτοκτονία χάνει την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ θα κυνηγήσει την πρωτιά με την ισόβαθμη Άλκμααρ.


  




Το διπλό μπορεί να μην ήρθε στο Ισραήλ για τον Δικέφαλο του Βορρά, ωστόσο ακόμα και η ισοπαλία (0-0) τον φέρνει αγκαλιά με το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Η Μακάμπι ουσιαστικά αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με το βαθμό που πήρε και το... παιχνίδι πλέον γίνεται ανάμεσα στην ομάδα του Χουμπ Στέφενς και τους Ολλανδούς.




Το μόνο σενάριο που αποκλείει αυτή τη στιγμή τον ΠΑΟΚ από τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, είναι αυτό των 2/2 ηττών στα εναπομείναντα ματς, αρχής γενομένης από αυτό με τη Σαχτιόρ Καραγκαντί την επόμενη αγωνιστική κι εκείνη να κάνει το απόλυτο, παίρνοντας έξι βαθμούς. Παράλληλα έχοντας νικήσεi με 2-1 στην Τούμπα τους Καζάκους, θα πρέπει να χάσει με μεγαλύτερο σκορ ή με 1-0 (μετράνε τα εκτός έδρας γκολ), ώστε να υστερήσει σε πιθανή μεταξύ τους ισοβαθμία.

Στο σενάριο... πρωτιάς, τα πράγματα είναι πιο απλά για τους «ασπρόμαυρους», αφού τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο ματς της Τούμπας με την Άλκμααρ την τελευταία αγωνιστική, ό,τι κι αν γίνει σε δύο εβδομάδες. Το 1-1 της Ολλανδίας, δίνει το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ αν πάει ισόβαθμος με την ΑΖ, να αρκείται και σε μία ισοπαλία χωρίς τέρματα, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχει ισορροπία και στη διαφορά των γκολ (+2).

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία του ομίλου και το πρόγραμμα των 2 τελευταίων αγωνιστικών (σε παρένθεση τα τέρματα).

Άλκμααρ 8 (+2)

ΠΑΟΚ 8 (+2)

Μακάμπι Χάιφα 2 (-2)

Σαχτιόρ Καραγκαντί 2 (-2)



5η αγωνιστική

Σαχτιόρ-ΠΑΟΚ

Άλκμααρ-Μακάμπι



6η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-Άλκμααρ

Μακάμπι-Σαχτιόρ





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ