Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Έτσι όπως το πάει θα γίνει «θρύλος» από τώρα…!


Ο Κώστας Μήτρογλου σκόραρε για μία ακόμα αγωνιστική, φτάνοντας τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πολύ κοντά στο να… «πιάσει» την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες επιθετικούς του παρελθόντος κι έχει ακόμα στην κατοχή του το ρεκόρ σκοραρίσματος σε μια σεζόν από καταβολής Α” Εθνικής. Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος του Παναθηναϊκού είχε σταματήσει στα 39 γκολ τη σεζόν 1971-72 σε πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών (όσα και το φετινό) και στην 11η μετρούσε 17 τέρματα.


Την ίδια στιγμή ο Μήτρογλου έχει μόλις τρία λιγότερα ως τώρα, σε ίδιο αριθμό αγώνων, μένοντας «άσφαιρος» μόνο σε τρία από τα παιχνίδια που αγωνίστηκε, έναντι δύο του Αντωνιάδη. Σε ίδιο αριθμό αγώνων πάντως ο 25χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού έχει περισσότερα γκολ από τον Γιώργο Σιδέρη, ο οποίος βρίσκεται στη 2η θέση της λίστας με τις πιο παραγωγικές χρονιές από τη σεζόν 1959-60 και μετά. Συγκεκριμένα το 1968-69 σκόραρε συνολικά 35 τέρματα και στην 11η αγωνιστική βρισκόταν στα 11, τρία λιγότερα από τον «πιστολέρο».




ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ