Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

To αντρικό σημείο G!!!


Αν νομίζατε ότι το περίφημο σημείο G αποτελεί προνόμιο των γυναικών, ήρθε η ώρα να μάθετε...


Αν νομίζατε ότι το περίφημο σημείο G αποτελεί προνόμιο των γυναικών, ήρθε η ώρα να μάθετε την αλήθεια! Σύμφωνα με έρευνα και οι άντρες διαθέτουν αντίστοιχη εpωτογενή ζώνη: το σημείο L!

Η ονομασία προέρχεται από την κοινωνιολόγο Elisabetta Leslie Leonelli, της οποία οι μελέτες οδήγησαν στην ανακάλυψη του σημείου αυτού.
Η δρ Leonelli μέσα από πολύχρονες έρευνες κατέληξε σε μία σειρά από συμπεράσματα που κατέρριψαν πολλούς μύθους για την αντρική sεξουαλικότητα. Τα σημαντικότερα από αυτά ήταν δύο:

1. ότι οι άντρες έχουν την ανάγκη της τρυφερότητας, την λαχτάρα για "χαδάκια" κατά την sεξουαλική επαφή, αλλά δεν τολμούν να την εκφράσουν από φόβο μήπως αμφισβητηθεί ο "ανδρισμός " τους

2. ότι και το αντρικό σώμα έχει ένα σημείο το οποίο όταν εpεθιστεί προσφέρει το maximum της nδονής: το σημείο L!
Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα.

Το σημείο L βρίσκεται γύρω από την ουpήθρα στον αυχένα της ουpοδόχου κύστης . Είναι μια εpωτογενής ζώνη στη βάση του πέους, στην περιοχή ανάμεσα στο oσχεων, στο σακοειδή θύλακα των όpχεων και στους μυς του πεpινέου.

Εκεί υπάρχουν νευρικές απολήξεις οι οποίες συσχετίζονται με την nδονή, όπως υπάρχουν και στο εξωτερικό μέρος του υπόλοιπου πέους. Το σημείο L δεν πρέπει να συγχέεται με τον προστάτη αδένα -που "ευθύνεται" για τον αντρικό οpγασμό- αν και βρίσκεται σε "απόσταση αναπνοής" από αυτόν.

Όπως και με το γυναικείο "σημείο G", έτσι και το αντρικό L, είναι πολύ δύσκολο να ανακαλυφθεί. Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο μόνος τρόπος να τον αγγίξει κανείς είναι από τον πpωκτό.

Ίσως αυτός να είναι και ο βασικός λόγος που μέχρι σήμερα το ζήτημα του αντρικού σημείου G έχει μελετηθεί ελάχιστα και δεν υπάρχει επιστημονική βιβλιογραφία. Οι περισσότεροι άντρες αποφεύγουν να ενημερωθούν για αυτό και ακόμη περισσότερο να παραδεχτούν την ύπαρξή του.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩhttp://www.newsbomb.gr