Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Κι όμως: Το facebook «ΞΕΡΕΙ» πότε θα χωρίσεις!!!


 


Κάποιοι λένε πως το Facebook χωρίζει… κάποιοι άλλοι πως ενώνει…
Οι γνώμες διίστανται!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «χρησιμεύει» στο κουτσομπολιό και την παρακολούθηση των άλλων.

Συχνά θα έχετε αναρωτηθεί για τον/την σύντροφό σας σε ποιες φωτογραφίες έχει κάνει Like, με ποιους ή ποιες έχει γίνει «φίλος», σε ποια «Post» κάνει like και όλα τα σχετικά…

Όμως μια πρόσφατη έρευνα του Cornell University δείχνει ότι εκτός από «τροφή» για κουτσομπολιό, το facebook μπορεί να απαντήσει πολύ πιο καίρια ερωτήματα, όπως... πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει μια σχέση!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, ερευνητές του Πανεπιστημίου του Cornell, με τη βοήθεια ενός senior προγραμματιστή του facebook, μελέτησαν μια σειρά από κοινωνικούς αλγόριθμους που προκύπτουν από τον τρόπο δικτύωσης 1,3 εκατομμυρίων τυχαίων χρηστών (που δηλώνουν "σε σχέση").

Έτσι λοιπόν διαπίστωσαν ότι, αν και οι κοινοί φίλοι μεταξύ ενός ζευγαριού δεν είναι αρκετοί τότε αυτό αποτελεί μια ικανή συνθήκη για να εντοπιστεί το... ποιος κοιμάται με ποιόν και ότι η σχέση δεν θα έχει διάρκεια.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ