Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Τζογάρισε γυναίκα, κέρδισε σπίτι!



Οπαδοί της Γιουνάιτεντ και της Αρσεναλ στοιχημάτισαν ο ένας το σπίτι του και ο άλλος τη γυναίκα του και με το γκολ του Φαν Πέρσι κέρδισε ο δεύτερος.

Στην πόλη Ιγκάντα στα δυτικά της Ουγκάντα, φαίνεται πως έχουν το τζογάρισμα στο αίμα τους. Μάλιστα δεν τους αρκεί να στοιχηματίζουν μικρά ή μεγάλα ποσά, αλλά ολάκερο το Βιος ή ακόμα και τις γυναίκες τους. Κάπως έτσι λοιπόν το γκολ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι την Κυριακή στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αρσεναλ άφησε άστεγο τον Χένρι Νταμπασανί, τις τρεις γυναίκες και τα πέντε παιδιά του και χάρισε μία δεύτερη κατοικία στον Ρασίντ Γίγκα.

Παραμονή του ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» οι δύο άντρες -παρουσία ως μαρτύρων- των αρχηγών της περιοχής (σ.σ.: στην τοπική κοινωνία έχει την ισχύ συμβολαιογράφου) υπέγραψαν το χαρτί του απίθανου αυτού στοιχήματος. Ο πρώτος, φίλος της Αρσεναλ προκάλεσε τον Γίγκα, με τη βεβαιότητα ότι οι Κανονιέρηδες δεν το χάνουν το ματσάκι. Σίγουρος για τις ικανότητες του Οζίλ και της παρέας του, ο Νταμπασανί δεν δίστασε να παίξει όλο το σπιτικό του. Ως απάντηση ο φίλος των Κόκκινων Διαβόλων έβαλε αρχικά το αυτοκίνητο του μάρκας Toyota και ως... συμπλήρωμα (θεϊκό) τη γυναίκα του.

Οπως όλοι ξέρουμε, νικητής αναδείχτηκε ο δεύτερος, ο οποίος αποδείχτηκε Γκίγκαντας που επέδειξε τέτοια πίστη στην αγαπημένη του αλλά όχι τόσο αξιόπιστη φέτος Γιουνάιτεντ. Οσο για την αποπληρωμή, φρόντισαν οι συνοπαδοί του Γκίγκα που έβγαλαν από το σπίτι με τις κλωτσιές τον χαμένο και όλη την οικογένεια του που έτσι απλά από ένα γκολ με τον ώμο βρέθηκε στο δρόμο. Εκεί είναι Ουγκάντα όχι παίξε γέλασε...





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ