Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Παρασκήνιο: Ο χθεσινός τσαμπουκάς στον Βέρτη οι Άραβες οι βίζιτες και οι μπουνιές στην Γλυφάδα!









Τι μπορεί να συμβεί όταν μια παρέα λαγών αλλά πιτσιρικάδων Αράβων βγαίνει να διασκεδάσει στην Ελλάδα της κρίσης; Το πολύ πολύ να ξημερώσουν με αρκετές μελανιές, εκχυμώσεις και πρηξίματα.

Αυτό συνέβη χθες βράδυ. Ένα βράδυ που μπορεί να ξεκίνησε πολύ καλά για την παρέα των φραγκάτων νεαρών- τεσσάρων στον αριθμό-αλλά κατέληξε σε κόλαση.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές τα αγόρια είχαν φορτώσει και βίζιτες μαζί τους για να περάσουν καλά. Μόνο που η παραγγελία τους βγήκε κάπως ξινή αφού μαζί με την πρωήν ποpνοστάρ έσκασε μύτη στο τραπέζι και μια ακόμη κοπέλα που όχι απλά δεν την πλήρωνες για να περάσεις καλά… αλλά ακόμη και να σε πλήρωνε δεν πήγαινες μαζί της.

Για καλή τους τύχη η τσατσά που είχε κλείσει τα κουφέτα είχε εναλλακτικές και έστειλε άλλα δυο κορίτσι. Αλλοδαπά μέν αλλά με εγχώρια πορεία. Το κακό είναι πως σε τραπέζι πιο πέρα απολάμβανε τον Βέρτη ένα παλικάρι που παλιότερα συνδεόταν συναισθηματικά με την μια.

Αποτέλεσμα; Να ξεκινήσει ένα φραστικό επεισόδιο το οποίο τους υποχρέωσε να φύγουν απο το μαγαζί και το τέλος να βρεθούν all together στην Ζησιμοπούλου.

Τα κλωτσομπούνια ήταν πολλά. Πανηγυρικά όπως λέει και ένας φίλος. Αποτέλεσμα; Να διαλυθεί η παρέα και οι Άραβες να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο με «παράσημα» στο πρόσωπο και στα πλευρά…






ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ