Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΟΚ! Ο Θανάσης βρέθηκε νεκρός...!!!Δυστυχώς βρέθηκε νεκρός ο 24χρονος Θανάσης Παπαθανασίου, από την περιοχή του Βύρωνα, τον οποίο αναζητούσε η οικογένειά του από την περασμένη Τετάρτη..
Ο νεαρός, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, άφησε αποχαιρετιστήριο γράμμα πριν εξαφανιστεί. Τελικά, ο νεαρός βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας από ένοικο διαμερίσματος. Όλα δείχνουν ότι ο νεαρός ανέβηκε μέχρι την ταράτσα της πολυκατοικίας και από εκεί έπεσε στο κενό, από ύψος 6 ορόφων στον ακάλυπτο. Δυστυχώς οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο όταν το πρωί αποκαλύφθηκε το τραγικό περιστατικό δεν μπορούσαν να κάνουν το παραμικρό.

Σύμφωνα με τους ενοίκους της πολυκατοικίας ήταν αδύνατο να διαπιστωθεί ο θάνατος του παιδιού καθώς ο ένοικος του διαμερίσματος που έχει θέα στο σημείο που κατέληξε το σώμα του έλειπε τις δύο τελευταίες ημέρες. Σήμερα το πρωί και κατά τη διάρκεια εργασιών αποκαλύφθηκε το τραγικό περιστατικό και ενημερώθηκαν οι γονείς του νεαρού που τον αναζητούσαν.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩπηγη