Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Αλλοδαπός βρήκε θύμα τροχαίου και αντί να βοηθήσει, το έκλεψε και εξαφανίστηκε!




Αλλοδαπός βρήκε θύμα τροχαίου σε δρόμο στο Βαρθολομιό Ηλείας και αντί να ενημερώσει και να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, πήρε το κινητό, τα χρήματα και τη μηχανή του και εξαφανίστηκε. Συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε από την έρευνα της αστυνομίας μετά την ανεύρεση πτώματος σε δρόμο στο Βαρθολομιό Ηλείας.


Το πτώμα, που ανήκει σε έναν 30χρονο ημεδαπό πατέρα δύο παιδιών, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (10/11) στο πρανές της επαρχιακής οδού Καρδιακαυτίου-Δήμητρας. Ενώ οδηγούσε τη μηχανή του, ο άτυχος άνδρας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο πρανές του δρόμου και να αφήσει εκεί την τελευταία του πνοή.

Κάτοικος της περιοχής που έτυχε να περάσει από το σημείο λίγες ώρες αργότερα, είδε το πτώμα και αμέσως ενημέρωσε τις αρχές.

Ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί οι συνθήκες του δυστυχήματος, μυστήριο ωστόσο αποτελούσε αρχικά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε η μηχανή του θύματος.

Το τι ακριβώς είχε γίνει αποκαλύφθηκε την Δευτέρα (11/11), όταν η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός αλλοδαπού, ο οποίος πέρασε από το σημείο του δυστυχήματος με το ποδήλατο του λίγο μετά το συμβάν.

Ο 33χρονος Πακιστανός αντί να προσφέρει στον άτυχο άνδρα τις πρώτες βοήθειες και να ενημερώσει σχετικά τους αρμόδιους, άρπαξε τα χρήματα που είχε πάνω του και ένα κινητό τηλέφωνο, πήρε και τη μηχανή του και εξαφανίστηκε.

Μετά από συντονισμένες αναζητήσεις, οι αρχές τον εντόπισαν. Στην κατοχή του βρέθηκαν 25 ευρώ και το κινητό του ενώ σε ελαιοστάσιο στην περιοχή του Μάχου, κοντά σε στάβλο όπου κατοικούσε, είχε κρύψει τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και κλοπή.





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







πηγη