Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Χαλκίδα: Ο μπόμπιρας που έκανε τον ιδιοκτήτη πολυκαταστήματος να δακρύσει...


Συγκινητικές στιγμές σε γνωστό πολυκατάστημα με πρωταγωνιστή ένα μικρό παιδί που έκανε όσους τον άκουσαν ναδακρύσουν...


Όλα έγιναν σε μεγάλο πολυκατάστημα στην πόλη. Ο μπόμπιρας είχε βγει με τον πατέρα του για ψώνια όταν σταμάτησε μπροστά από τα ράφια με τα CD. "Μπαμπά στο σχολείο μου δεν μπορούμε να ακούσουμε παραμύθια και τραγουδάκια. Θέλω να γίνω καλός μαθητής και να πάω να σπουδάσω." ήταν τα λόγια του μικρού που κοίταξε τον πατέρα του σαν να του έλεγε να το αγοράσει.

"Δεν έχουμε λεφτά παιδί μου, το εργοστάσιο που δούλευα έκλεισε" ήταν τα λόγια του πατέρα. Ο μπόμπιρας δεν επέμεινε. Του ζήτησε όμως κάτι που έκανε τον πατέρα να "λυγίσει" από την συγκίνηση. "Θα πω του Αγιου Βασίλη να το φέρει. Δεν θέλω δώρο για μένα."

Εκείνη την ώρα περνούσε από το κατάστημα ο Χαλκιδέος ιδιοκτήτης που άκουσε τα λόγια του μικρού μαθητή. Σύμφωνα με το evianews.com, κοντοστάθηκε και ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια του. Δεν μίλησε, έστριψε 180 μοίρες και πήγε στις υπαλλήλους.

Πέρασαν τα λεπτά και η οικογένεια πήγε στο ταμείο για να πληρώσει. Ξαφνικά είδε μία πωλήτρια να πλησιάζει μπαμπά και γιο και να τους δίνει το ραδιοσιντί. "Σας το κάνει δώρο το κατάστημα μας, κύριε" απάντησε η πωλήτρια. Στην συνέχεια το έβαλε στο κουτί του. Ο μπόμπιρας άρχιζε να ουρλιάζει από την χαρά του και να ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη που έδειξε έμπρακτα την ευαισθησία του...

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩhttp://www.newsit.gr