Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

10 παράξενοι τρόποι για να προστατέψετε την περιουσία σας ...


Ζούμε σε μια εποχή που, δυστυχώς, δεν μπορούμε ούτε στιγμή να αφήσουμε τα πράγματα μας απροστάτευτα.
Το ποδήλατο, το αυτοκίνητο, ακόμη και αυτό το σάντουιτς που παίρνουμε στην δουλειά κινδυνεύουμε να τα χάσουμε αν δεν φροντίσουμε από πριν για την ασφάλεια τους..
Κάποιοι δίνουν πολλά χρήματα αγοράζοντας τελευταίας τεχνολογίας συναγερμούς και συστήματα ασφαλείας. Κάποιοι άλλοι, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, χρησιμοποιούν το μυαλό τους και απλά, καθημερινά υλικά για να δημιουργήσουν μόνοι τους το ιδανικό αντικλεπτικό σύστημα. Τι υλικά; Για παράδειγμα..


Ζούμε σε μια εποχή που, δυστυχώς, δεν μπορούμε ούτε στιγμή να αφήσουμε τα πράγματα μας απροστάτευτα. Το ποδήλατο, το αυτοκίνητο, ακόμη και αυτό το σάντουιτς που παίρνουμε στην δουλειά κινδυνεύουμε να τα χάσουμε αν δεν φροντίσουμε από πριν για την ασφάλεια τους..
Κάποιοι δίνουν πολλά χρήματα αγοράζοντας τελευταίας τεχνολογίας συναγερμούς και συστήματα ασφαλείας. Κάποιοι άλλοι, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, χρησιμοποιούν το μυαλό τους και απλά, καθημερινά υλικά για να δημιουργήσουν μόνοι τους το ιδανικό αντικλεπτικό σύστημα. Τι υλικά; Για παράδειγμα.
1. Μια αλυσίδα που «δένει» τις ρόδες μεταξύ τους..

3. Μια αντικλεπτική κούπα..

4. Μια κατσαρόλα που καλύπτει το τιμόνι..


5. Ένα όπλο ξεχασμένο που προειδοποιεί τους επίδοξους κλέφτες..

6. Ένα ηλεκτρικό πεδίο..

7. Ένα λουκέτο..

8. Ένα ψεύτικο Walkman που κρύβει το iPod..

9. Αυτοκόλλητα που «προσθέτουν» σκουριά στο αυτοκίνητο..

10. Ψεύτικη πρίζα.. 

Διαβάστε πως να μειώσετε τον λογαριασμό τους ρεύματος εδώ