Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Έντονο κρύο και λίγα χιόνια ως και την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου


Δείτε παρακάτω την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα από την Δευτέρα 9/12 ως και την Πέμπτη 12/12. Τσουχτερό το κρύο, ενώ οι άνεμοι ιδιαίτερα την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα είναι πολύ ενισχυμένοι σε όλο το Αιγαίο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 9/12/2013
Καλός ο καιρός την Δευτέρα σε όλη την Ελλάδα. Λίγες νεφώσεις θα είναι πιο αυξημένες στην βόρεια Ελλάδα προς το απόγευμα κυρίως.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί : στην βόρεια Ελλάδα από -3-9, στην κεντρική Ελλάδα από 3-12, στην δυτική Ελλάδα από 10-15, στην ανατολική Ελλάδα από 7-11 και στην νότια Ελλάδα από 9-13.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ 10/12/2013
Καλός καιρός το πρωί. Κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις από το μεσημέρι. Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από αργά το μεσημέρι προς το απόγευμα σε όλη την ανατολική Ελλάδα, με χιονοπτώσεις ως και σε παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής μόνο Θράκης, αλλά και βροχές και καταιγίδες στα νησιά όλου του ανατολικού, νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία σε πρόσκαιρη αισθητή άνοδο κυρίως στην δυτική και νότια Ελλάδα, θα κυμανθεί : στην βόρεια Ελλάδα από -2-11, στην κεντρική Ελλάδα από 4-14, στην δυτική Ελλάδα από 13-17, στην ανατολική Ελλάδα από 10-14 και στην νότια Ελλάδα από 12-17.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 6-7 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 6-7 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/12/2013
Καλός καιρός θα επικρατήσει μέσα στην Τετάρτη σε όλη την βόρεια και δυτική Ελλάδα. Συννεφιά θα επικρατεί σε όλη την κεντρική, ανατολική και νότια Ελλάδα. Τοπικές βροχές θα σημειώνονται στα νησιά του νότιου και ανατολικού Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη θα χιονίσει πάνω από τα 400-500 μέτρα υψόμετρο. Λίγες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως το πρωί και το μεσημέρι, ακόμα και σε πεδινά ίσως και παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου. Κάποιες νιφάδες ίσως πέσουν και σε πεδινές περιοχές των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία σε κατακόρυφη πτώση θα κυμανθεί : στην βόρεια Ελλάδα από -6-4, στην κεντρική Ελλάδα από -2-5, στην δυτική Ελλάδα από 6-10, στην ανατολική Ελλάδα από 2-5 και στην νότια Ελλάδα από 6-7.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 3-6 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 7-9 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 7-8 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ 12/12/2013
Καλός καιρός με ήλιο και κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις σε όλη την βόρεια, δυτική και ανατολική Ελλάδα θα επικρατεί την Πέμπτη. Πιο αυξημένες θα είναι οι νεφώσεις στην κεντρική και νότια, νοτιοανατολική Ελλάδα. Λίγες βροχές ή και χιονόνερο, θα σημειωθεί στις Κυκλάδες και την Κρήτη κυρίως, ίσως πρόσκαιρα και στην ανατολική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο.

Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση σε όλη την Ελλάδα, θα κυμαίνεται : στην βόρεια Ελλάδα από -9-5, στην κεντρική Ελλάδα από -4-6, στην δυτική Ελλάδα από 4-10, στην ανατολική Ελλάδα από 3-7 και στην νότια Ελλάδα από 6-9.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 6-8 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από βόρειες γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ.

Τι είναι το forex και πως θα κερδίσεις χρήματα από αυτό; διαβάστε εδώ>>