Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Συγκλονιστικό! Ο 16χρονος που ξύπνησε από κώμα και η καλύτερη αγκαλιά-ΦΩΤΟ

Νεαρός έμεινε 4 μήνες σε κώμα μετά από τροχαίο. Διαβάστε γιατί δεν ήθελε να φοράει κράνος. Συγκλονιστικές στιγμές όταν ξύπνησε από κώμα.
Την συγκλονιστική στιγμή, που 44χρονος αγκάλιασε τον γιο του, όταν ξύπνησε από κώμα, απαθανάτισε η αδελφή του νεαρού.Ο 16χρονος Ryan Smith στον Ιούλιο, πήγαινε με το ποδήλατό του στη δουλειά, στο Lincolnshire, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο και υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Δεν φορούσε κράνος, γιατί δεν ήθελε να χαλάσει τα μαλλιά του.

Από τη σοβαρότητα των τραυμάτων του, έπεσε σε κώμα για 4 μήνες. Κάθε μέρα της παραμονής του στο νοσοκομείο, ο πατέρας του Mark, δεν έφυγε από το πλευρό του, αφού οι γιατροί του είπαν, πως μπορεί να μην τα καταφέρει.

Και 4 μήνες μετά, δέχθηκε την «καλύτερη αγκαλιά που του έκαναν ποτέ», όπως είπε ο ίδιος.
Τις φωτογραφίες από τη στιγμή που ο γιος του ξύπνησε από το κώμα, έδωσε στη δημοσιότητα ο 44χρονος.

Η αδελφή του, ήταν εκεί τη στιγμή που ο Ryan άνοιξε τα μάτια του και βρήκε τη δύναμη να αγκαλιάσει τον πατέρα του.

«Ήταν απίστευτη η στιγμή, δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Από εκεί που μας έλεγαν, ότι μπορεί να τον χάσουμε, ξύπνησε και μπόρεσα να τον αγκαλιάσω για πρώτη φορά, μετά από μήνες. Ήταν η καλύτερη αγκαλιά που μου έκαναν ποτέ. Του είπα “γεια” και αφού πήρε μία βαθιά ανάσα, μου απάντησε… “γεια’. Αφού χοροπηδούσα σαν τρελός για περίπου δέκα λεπτά, του ζήτησα να πει “μπαμπά” και είπε και αμέσως μετά, η μαμά του ζήτησε να της πει “μαμά” και αποκρίθηκε. Δεν ένιωσα τόσο χαρούμενος εδώ και πολύ καιρό. Είναι θαύμα», είπε ο 44χρονος.

Παρότι πάντως συνήλθε από το κώμα, τον Ryan περιμένει μακρύς δρόμος ακόμα, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση.