Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Η "Φίφη" της σειράς "Ευτυχισμένοι μαζί" έγινε 18 και αποκαλύπτεται! (ΦΩΤΟ)Την γνωρίσαμε σε ηλικία 12 ετών μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA «Ευτυχισμένοι μαζί». Σήμερα, έξι χρόνια μετά, την βλέπουμε στο σίριαλ «Το σπίτι της Έμμας». Η μικρή Εύη μεγάλωσε, ενηλικιώθηκε και μιλάει στο περιοδικό You για την εμπειρία της στο χώρο της
υποκριτικής.

"Σε γνωρίσαμε από τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» όπου συμμετείχες όταν ήσουν μόλις 12 ετών. Πώς σου έγινε η πρόταση να παίξεις στο σίριαλ αυτό ενώ πήγαινες ακόμα σχολείο ;
Με πήραν από το γραφείο μοντέλων στο οποίο ήμουν και μου είπαν ότι υπήρχε πρόταση για ένα σίριαλ. Ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Μορφονιός με είχε δει στην ταινία «Παρέες» του Σωτήρη Γκορίτσα και φαίνεται πως του άρεσα. Πέρασα το πρώτο κάστινγκ, αργότερα το δεύτερο και τελικά πήγα στο fitting.

Τι σχόλια σού έκαναν οι συμμαθητές σου που σε έβλεπαν στην τηλεόραση;
Τότε πήγαινα Α΄ Γυμνασίου. Τους φαινόταν πολύ περίεργο που με έβλεπαν στην τηλεόραση. Μου έλεγαν ότι η σειρά τούς άρεσε πολύ. Με ρωτούσαν τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια και με «πείραζαν» για τις ατάκες που μου έλεγε ο Θανάσης (σ.σ. Τσαλταμπάσης).
Αρνητικά σχόλια του στυλ «η Εύη παίζει στην τηλεόραση και την έχει “ψωνίσει”» υπήρξαν;
Όχι, δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Αλλά ακόμα και να συνέβαινε, κανείς δεν θα μου το έλεγε κατάμουτρα.

Πώς νιώθεις που σε τόσο μικρή ηλικία έχεις κάνει τόσα πολλά πράγματα;
Είμαι πανευτυχής για ό,τι μου έχει συμβεί μέχρι στιγμής και ελπίζω να συνεχίσω έτσι.
Νιώθεις ότι έχασες την αθωότητά σου επειδή μπήκες από μικρή στο χώρο;
Όχι. Δεν έχασα τίποτα από την παιδική μου ηλικία. Αντίθετα, θεωρώ ότι αυτή η δουλειά με έκανε να ωριμάσω πιο γρήγορα.

Πριν τελειώσεις το σχολείο είχες πει ότι θέλεις να σπουδάσεις χημικός στο εξωτερικό. Τα κατάφερες;
Δυστυχώς, όχι. Τελικά πέρασα στο Καρπενήσι, στο Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος. Και αυτή η σχολή μού αρέσει πολύ. Αποφοιτώντας κάποιος μπορεί να δουλέψει μέχρι και σε ζωολογικό κήπο. Αυτό θα μου άρεσε, γιατί έχω τρέλα με τα ζώα. Παράλληλα, σπουδάζω και σε μια υποκριτική σχολή."


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!! ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟΝ PULSEFIRE EZREAL!! ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΡΑ 


athensmagazine.gr