Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΙΔΙΟΦΥΙΑ! Αυτός είναι ο 4χρονος που έχει ΙQ ανάλογο με τον Αϊνστάιν και έχει ήδη διαβάσει 190 βιβλία!


 Οι γονείς του Σερβίν Σαραμπί ήξεραν από νωρίς ότι ο γιος τους είναι ξεχωριστό παιδί, αλλά ακόμη και εκείνοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν έμαθαν πόσο υψηλό είναι το IQ του το οποίο τον κατατάσσει από πολύ νωρίς στο κλειστό κλαμπ των ευφυέστατων ανθρώπων. 

Ο μόλις 4 ετών Σέρβιν έπιασε 160 στο τεστ IQ αφήνοντας άναυδους γονείς και επιστήμονες και φθάνοντας σε ποσοστά ανάλογα του Αλμπερτ Αϊνστάιν, Στίβεν Χόκινγκ και Μπιλ Γκέιτς. «Είναι ασυνήθιστο για ένα παιδί της ηλικίας του να έχει τέτοιο δείκτη νοημοσύνης. Ειδικεύομαι στα 'ιδιαίτερης ευφυίας' παιδιά, αλλά όταν συνάντησα τον Σέρβιν, κατάλα ότι πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση», ισχυρίστηκε ο ψυχολόγος, Πίτερ Κόνγκντον. 

Οσοι νομίζουν βέβαια ότι οι γονείς τόσο έξυπνων παιδιών έχουν εύκολο έργο, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν. «Ο Σέρβιν δεν σταματά να μας κάνει ερωτήσεις για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του. Κάνω ειλικρινά ό,τι μπορώ για να μπορέσω να του δίνω απαντήσεις για όλα. Μέχρι στιγμής, έχει διαβάσει 190 βιβλία και τα αγαπημένα του είναι οι εγκυκλοπαίδειες». 

Διαβάστε πως να μειώσετε τον λογαριασμό τους ρεύματος εδώ iefimerida.gr