Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΟΤΕ: 500 νέες θέσεις εργασίας!


500 περίπου νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν στον ΟΤΕ, με την εταιρεία να προκηρύσσει θέσεις για τεχνικούς πεδίου, μηχανικούς, πωλητές καταστημάτων και εταιρικούς πωλητές. 

Προθεσμία υποβολής βιογραφικών έχει οριστεί η Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και τα απαραίτητα προσόντα εδώ. 

Ειδικά οι αγγελίες που ανακοινώθηκαν για τεχνικούς πεδίου αφορούν σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν και νέες θέσεις εργασίας για επιπλέον περιοχές.

Η εταιρεία προχωράει σε προσλήψεις και δίνει ευκαιρίες απασχόλησης σε νέους ανθρώπους σε συνέχεια των προγραμμάτων οικειοθελούς αποχώρησης που ανακοίνωσε πρόσφατα και τα οποία είναι σε εξέλιξη. 

Ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων που θα πραγματοποιηθούν θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των αποχωρήσεων μέσω των προγραμμάτων εθελουσίας. Οι προσλήψεις των νέων υπαλλήλων, που θα επιλεγούν, θα πραγματοποιούνται σταδιακά από τις αρχές του νέου έτους. 

Νέα εποχή εκπαίδευσης τεχνικών

Οι τεχνικοί που θα προσληφθούν θα παρακολουθήσουν άμεσα και ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδίασε η εταιρεία αποκλειστικά για τεχνικούς του Ομίλου ΟΤΕ. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει πρακτική και εμπειρική εξάσκηση και για το σκοπό αυτό έχουν κατασκευαστεί στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ειδικά σχεδιασμένοι χώροι προσομοίωσης του αστικού δικτύου πρόσβασης του ΟΤΕ.


Ψάχνεις τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο διαδίκτυο;; Δες εδώ>> και εδώ>>