Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΕΛΕΟΣ: Ιστορία τρέλας στις ΗΠΑ - 6χρονος κατηγορείται για σεξοuαλική παρενόχληση επειδή φίλησε κοριτσάκι


Είναι από τις ιστορίες που όταν της ακούει κανείς δεν ξέρει αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει. Γιατί πώς μπορεί να κατηγορηθεί για σεξοuαλική παρενόχληση ένα εξάχρονο αγόρι; Κι όμως, αυτή η ιστορία τρέλας έγινε στο Κολοράντο, όταν ο Χάντερ Γέλτον φίλησε στο χέρι μία συμμαθήτριά του.

«Ηταν κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Διαβάζαμε, έσκυψα και τη φίλησα στο χέρι. Αυτό έγινε», είπε το αγοράκι που βρέθηκε ξαφνικά στη θέση να δίνει συνέντευξη στο CNN. Αν η κίνησή του ακούγεται φυσιολογική για την ηλικία του, αυτό που ακολούθησε σίγουρα δεν είναι. Το σχολείο τον απέβαλε και τον κατηγόρησε για σεξοuαλική παρενόχληση!

«Αυτό οδηγεί σε ακρότητες που δεν είναι ανάγκη να βιώσει ένα εξάχρονο παιδί. Τώρα ο γιος μου με ρωτάει τι είναι το σeξ!», είπε η έξαλλη μητέρα, Τζένιφερ Σόντερς, σύμφωνα με την οποία ο πιτσιρικάς είχε ξανά πρόβλημα με το σχολείο που τον είχε αποβάλει στο παρελθόν επειδή είχε φιλήσει το ίδιο κοριτσάκι στο μάγουλο.

Σύμφωνα με τον επιτηρητή των σχολείων της περιοχής, η συμπεριφορά του Χάντερ εμπίπτει στην περιγραφή της σeξουαλικής παρενόχλησης, που περιλαμβάνει και το ανεπιθύμητο άγγιγμα. «Μέριμνά μας είναι να σταματήσει αυτή η συμπεριφορά, γιατί το θέμα δεν είναι ο μαθητής που τιμωρήθηκε, αλλά εκείνη που βίωσε την ανεπιθύμητη προσέγγιση», πρόσθεσε ο Ρόμπιν Γκούλντι.

Βέβαια, σύμφωνα με τη μητέρα το κοριτσάκι δεν έχει πρόβλημα με αυτό, καθώς εκείνη και ο Χάντερ θεωρούν ότι είναι «ζευγάρι». Οσο για το μικρό αγοράκι, ζήτησε συγνώμη που έκανε κάτι κακό και υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να είναι καλό παιδί στο σχολείο.

Ψάχνεις τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο διαδίκτυο;; Δες εδώ>> και εδώ>> 


iefimerida.gr