Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ανατρέπονται όλα τα δεδομένα για τον θάνατο του Paul Walker! Πόρισμα-φωτιά για το μοιραίο αυτοκίνητο!





Το πόρισμα του 2004 που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και είχε συνταχθεί από ειδικούς, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το μοντέλο «Carrera GT», που οδήγησε τον Paul Walker στον θάνατο, είχε κακή οδηγική συμπεριφορά όταν το αυτοκίνητο ανέπτυσσε υψηλές ταχύτητες σε οδόστρωμα με εξογκώματα.
Μάλιστα, όπως γράφει το TMZ, στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα με θύμα τον διάσημο ηθοποιό και τον οδηγό της μοιραίας κόκκινης Porsche, όντως υπήρχαν σιδερένια εξογκώματα, τα λεγόμενα «καρφιά» που διαχωρίζουν τις λωρίδες σε ειδικές περιοχές του δρόμου.
paul
«Αυτό το αυτοκίνητο δεν μπορεί να πατήσει ούτε ένα κουτί μπύρας που βρίσκεται αναποδογυρισμένο στο οδόστρωμα» έγραφε μεταξύ άλλων το πόρισμα που εστάλη το 2004 στην Porsche από εμπειρογνώμονες και συνέχιζε: «Θα συντρίψει το κουτάκι της μπύρας αλλά θα καταστρέψει κιόλας τις ανθρακικές ίνες των ελαστικών». Στη συνέχεια τόνιζε: «Θα πρέπει να γνωρίζει ο οδηγός σε ποιον τύπο οδωστρώματος οδηγεί (λακκούβες, μεγάλες τρύπες και σαμαράκια)».
Κάτι που σημαίνει πως αν δεν υπήρχαν τα συγκεκριμένα εξογκώματα που βλέπετε και στη φωτογραφία πως υπάρχουν στο σημείο του ατυχήματος, ίσως ο διάσημος ηθοποιός σήμερα να ζούσε.

Τι είναι το forex και πως θα κερδίσεις χρήματα από αυτό; διαβάστε εδώ>> 






ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ