Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Πάγωσε η Αννίτα Πάνια με το τηλεφώνημα για τον γιο της στον αέρα της εκπομπής!

Δείτε τι συνέβη! Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια;...Απρόσμενη τροπή πήρε το παιχνίδι με τον τροχό που έπαιζε η Αννίτα Πάνια με τους τηλεθεατές, μετά από μια …διαφορετική τηλεφωνική γραμμή που βγήκε στον αέρα και αναστάτωσε την παρουσιάστρια. Ο Γεράσιμος από τη Ζάκυνθο που συνομιλούσε με την Αννίτα, την άφησε άλαλη όταν της είπε:

 «Θέλω να δώσεις φιλιά στον φίλο μου τον Αντρέα και θέλω να ακούσω μια νότα από δαύτον όπως, όπως… Είμαι 58 χρονών και είμαστε φίλοι. Τον αγαπάω πολύ»! Η παρουσιάστρια χρειάστηκε χρόνο μέχρι να συνειδητοποιήσει τι άκουγε και αλαφιασμένη τον ρώτησε που τον γνώρισε. 

«Τον έχω δει στην τηλεόραση στον γάμο!», είπε ο τηλεθεατής και τότε ησύχασε επιτέλους η Αννίτα. «Θα του πω του παιδιού ότι τηλεφωνήσατε να έρθετε κάποια στιγμή να παίξετε…», είπε γελώντας. Ωστόσο, μερικά λεπτά αργότερα, η Αννίτα Πάνια επανήλθε στο θέμα λέγοντας: «Με έχει σοκάρει αυτός που πήρε και είπε ότι είναι φίλος του παιδιού μου. Λες το παιδί μου να έχει τέτοιες παρέες, όταν δεν το βλέπω εγώ και λέει ότι πάει σχολείο; Να νταραβερίζεται με κόσμο»;

Τι είναι το forex και πως θα κερδίσεις χρήματα από αυτό; διαβάστε εδώ>> 


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ