Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Πάμε δυναμικά και σήμερα για Ταμείο...





ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE



150€ Bonus Καλωσορίσματος για Λίγες Μέρες!!!



Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.
Ψάχνεις τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο διαδίκτυο;; Δες εδώ>> και εδώ>> 

119. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Εξ αναβολής ματς για την αυστριακή Μπουντεσλίγκα, τα 9/9 GG εντός (15/18 συνολικά) της ΒΑΚ Πέλετς (2-5-2 ρεκόρ) δίνουν τον τόνο. Με τις μέρες της η Στουρμ (3-3-3 εκτός), ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, πάνω στο 1-1 ισορροπεί.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%

120. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΖΕΝΙΤ

Αδιάφορη η Αούστρια που μέχρι στιγμής παίζοντας εκτός έδρας δυσκόλεψε και την Πόρτο (1-1) και τη Ζενίτ (0-0). Στη Βιέννη δεν μπορεί να κλειστεί όμως με τη Ζενίτ που έχει τεράστιο κίνητρο για νίκη καθώς θα ισοδυναμεί με την πρόκριση της στην επόμενη φάση να μπορεί να εκμεταλλευτεί την ποιότητα της σε όλους τους τομείς. Μεγαλύτερος αντίπαλος των Ρώσων ίσως αποδειχτεί το άγχος, 2,00 μέση απόδοση δίνει το σενάριο νίκης της με 1 γκολ (3,60) και 2 γκολ διαφορά (4,50) 
Ψάχνεις τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο διαδίκτυο;; Δες εδώ>> και εδώ>> 

121. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΟΡΤΟ

Καλύτερο αποτέλεσμα από την Ζενίτ θέλει η Πόρτο, πάει όμως στο άνδρο της Ατλέτικο Μαδρίτης που μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Πολύ πιθανό πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή οι Πορτογάλοι να έχουν μείνει ήδη εκτός πρόκρισης.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%

122. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Η Μαρσέιγ παρατάσσεται με υπηρεσιακό τεχνικό και καλές απουσίες και η Ντόρτμουντ αποδεκατισμένη αμυντικά στο ματς στη Μασσαλία, όπου ενδιαφερόμενη είναι μόνο η γερμανική ομάδα, αφού οι Γάλλοι (με ρεκόρ 0-0-5) έχουν ήδη αποχαιρετήσει την Ευρώπη. Η Ντόρτμουντ – πέρα από τις απουσίες – δεν παίζει και καλά τελευταία και δεν υπάρχει αξία στο 1,44 του διπλού, πηγαίνοντας με το κίνητρο των φιλοξενούμενων Δάσκαλος και Bethunter προτίμησαν τη νίκη της Ντόρτμουντ με 1 ή 2 γκολ διαφορά. Η νίκη με 1 γκολ διαφορά πληρώνει 3,60 , ενώ ο συνδυασμός τους βγάζει μέση απόδοση 1,97 στον Stoiximan.

123. ΜΙΛΑΝ – ΑΓΙΑΞ

Μόνο για τη νίκη ταξιδεύει ο Άγιαξ στο Μιλάνο έχοντας τρομερή ψυχολογία και φόρμα με 6 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και δύο διαδοχικές επιτυχίες στο Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας μεταξύ άλλων και τη Μπαρτσελόνα. Η Μίλαν για να προκριθεί για 11η σερί χρονιά στην επόμενη φάση θέλει απλά να μην χάσει αφού της κάνει και ο βαθμός. Καλή επιλογή δείχνει το ενδεχόμενο να μπουν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο στο 2,02 του Stoiximan, καθώς στο τέλος ότι αποτέλεσμα και να υπάρχει πολύ πιθανό να ανοιχτεί μία από τις δύο ομάδες. Ρισκάρει με το διπλό στο 5,75 ο Bethunter, με το over πηγαίνει ο Δάσκαλος στο 1,85 .
Ψάχνεις τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο διαδίκτυο;; Δες εδώ>> και εδώ>> 

124. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΕΛΤΙΚ

Ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά, και με ένα πόντο η Μπαρτσελόνα είναι σίγουρα πρώτη. Η Σέλτικ θα τα δώσει όλα σε ένα τόσο λαμπερό ματς, εξαρτάται όμως αποκλειστικά από τις ορέξεις των “μπλαουγκράνα”.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%

125. ΝΑΠΟΛΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Νάπολι δεν έχει άλλη επιλογή από τα παίξει ανοιχτά για τη νίκη, δεδομένου ότι δύσκολα θα περιμένει δώρο από τη Μαρσέιγ κόντρα στην Ντόρτμουντ. Ωστόσο, η πολύ σοβαρή φέτος Άρσεναλ βασίζεται στην άμυνά της (9/10 NG τελευταία), ενώ αν βρει κενούς χώρους είναι σε θέση να τους εκμεταλλευτεί, διαθέτοντας εξαιρετικές μονάδες στην επίθεση. Στο 3,10 (Stoiximan) είχε προλάβει το διπλό ο Δάσκαλος, με την απόδοση πλέον να βρίσκεται στο 2,75, το ασιατικό +0,25 (1,675 από 1,80) και τη νίκη των Λονδρέζων με διαφορά ενός γκολ (4,75) προτίμησε ο Bethunter.

126. ΣΑΛΚΕ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Ματς-τελικός, μόνο νίκη θέλει η Σάλκε για να προκριθεί, και το Χ κάνει της Βασιλείας. Καθαρό φαβορί δίνεται ο άσος, δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων, αφού η Βασιλεία είναι πολύ συγκροτημένη ομάδα και τη βολεύει η ταμπέλα του φαβορί αφού στην κόντρα είναι φωτιά και λογικά θα βρει χώρους. Χ2.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%

127. ΤΣΕΛΣΙ – ΣΤΕΑΟΥΑ

Νίκη θέλει η Τσέλσι για να είναι σίγουρα πρώτη, περιμένουμε να παρουσιαστεί σοβαρή και να τα καταφέρει.
Ψάχνεις τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο διαδίκτυο;; Δες εδώ>> και εδώ>> 

128. ΛΑΝΟΥΣ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Δεύτερος τελικός του Κόπα Σουνταμερικάνα, 1-1 το πρώτο παιχνίδι στη Βραζιλία, ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Η Λανούς είναι καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα, κάτι που φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι, δικαίως δίνεται καθαρό φαβορί στην ισχυρή έδρα της, στοιχηματικά όμως δεν προσεγγίζεται αφού και το 0-0 τη βολεύει, ενώ η Πόντε Πρέτα παίζει το παιχνίδι της ιστορίας της.

Τώρα όλα τα προγνωστικά μας απευθείας στο κινητό σας Δωρεάν κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android από εδώ για iPhone/iPad εδώ (κατηγορία αθλητικά)


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:Τι είναι το forex και πως θα κερδίσεις χρήματα από αυτό; διαβάστε εδώ>> 
ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE



ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

 
     MyBet               Stoiximan                PlayBet

             100€ Bonus         50€ Bonus       Boost στα παρολι 
                                                                                                          εως 100% 


  
      50€ Bonus