Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Σε ποιους νομούς και πόλεις θα χιονίσει την Τρίτη


Επίσκεψη express θα κάνει ο χιονιάς το πρωί της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου, σε πολλές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας αλλά και της Θεσσαλίας.

Μάλιστα, φαίνεται κάποιες ασθενούς έντασης χιονοπτώσεις, να πέφτουν ως και σε πεδινά τμήματα κυρίως της δυτικής Θεσσαλίας και πρόσκαιρα ίσως και των πιο δυτικών, νοτιοδυτικών τμημάτων της κεντρικής Μακεδονίας. Από τις μεσημεριανές ώρες αναμένεται παύση των χιονοπτώσεων.

Υποψήφιοι νομοί και πόλεις για χιονοπτώσεις την Τρίτη !!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Νομός Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Κοζάνης, Ημαθίας, Πιερίας και Πέλλας (Θα χιονίσει πρόσκαιρα σε όλες τις πόλεις της δυτικής Μακεδονίας, ενώ νιφάδες δεν αποκλείεται να πέσουν και στην Κατερίνη, την Έδεσσα και την Βέροια). Στα παραθαλάσσια της υπόλοιπης κεντρικής Μακεδονίας χιονόνερο.

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νομός Ιωαννίνων, Άρτας ( Στην πόλη των Ιωαννίνων φαίνεται να χιονίζει πρόσκαιρα, ενώ στον νομό Άρτας θα χιονίσει πάνω από τα 300-400 μέτρα.)

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Νομός Τρικάλων, Καρδίτσας και Λάρισας (Φαίνεται να χιονίζει μέσα στην πόλη των Τρικάλων και της Καρδίτσας πρόσκαιρα. Στην Λάρισα φαίνεται χιονόνερο, δεν αποκλείεται όμως νωρίς το πρωί να πέσουν και λίγες νιφάδες. Στον νομό Μαγνησία, χιονοπτώσεις πάνω από τα 300-400 μέτρα.)