Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Η ΑΓΕΛΗ ΜΕ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ

Ήταν μια φορά ένας Άγγλος , ένας Γερμανός και ένας Πόντιος , και είχαν χαθεί στη ζούγκλα . Σε μια στιγμή βλέπουν ένα λιοντάρι . Πιάνει ο Άγγλος μια πέτρα και την πετάει στο λιοντάρι , αυτή το πετυχαίνει στο δόξα πατρί και το λιοντάρι πέφτει κάτω νεκρό . Ενθουσιασμένοι οι άλλοι δύο , κοιτάζουν τον Άγγλο όλο απορία και συνεχίζουν να περπατάνε . 
Μετά από λίγο βλέπουν ακόμα ένα λιοντάρι , πιο μεγάλο αυτή τη φορά , να έρχεται κατά πάνω τους . Πιάνει ο Γερμανός μια πέτρα , πιο μεγάλη , την πετάει στο λιοντάρι και αυτό πέφτει κάτω ξερό . Κατενθουσιασμένοι οι άλλοι δύο και χωρίς φόβο πλέον , συνεχίζουν το περπάτημα . 
Σε λίγο , βλέπουν μια αγέλη από λιοντάρια να έρχεται κατά πάνω τους . Πανικοβλημένοι τώρα , κοιτάζουν γύρω τους και σκέφτονται : 
- " Ούτε πέτρες , ούτε ξύλα , ούτε ... Τίποτα δε μας σώζει τώρα . Να το βάλουμε στα πόδια ! " 
Αρχίζουν , λοιπόν , να τρέχουν . Ο Άγγλος και ο Γερμανός βρίσκουν ένα ψηλό δέντρο και σκαρφαλώνουν πάνω του , ο Πόντιος , όμως, κάθεται από κάτω . 
- " Βρε , ανέβα πάνω " , του λένε οι άλλοι . 
- " Όχι " , απαντά ο Πόντιος . 
Τα λιοντάρια συνεχίζουν να πλησιάζουν . 
- " Ανέβα πάνω " , του ξανάλενε , " θα `ρθουν και θα σε φάνε " . 
- " Γιατί ! Εγώ έριχνα τις πέτρες ; " , απαντά ο Πόντιος .Τι είναι το forex και πως θα κερδίσεις χρήματα από αυτό; διαβάστε εδώ>>