Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Το $εξ την έστειλε στο νοσοκομείο ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...

Το σεξ την έστειλε στο νοσοκομείο -Οταν η αγάπη πληγώνει, κυριολεκτικά


Η πρώτη φορά που ο Γκρεγκ Κασαρόνα είχε σεξοuαλική επαφή, η εμπειρία ήταν επώδυνη. Για τη σύντροφό του, καθώς κατέληξε στα επείγοντα. Ευτυχώς για τον ίδιο, ο εγωισμός του δεν τραυματίστηκε σε τέτοιο βαθμό ώστε να κόψει το... σπορ.

Η περιπέτεια του Κασαρόνα και του «θύματός» του, της Τζεν Γκερακάρις, είναι το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του TLC «Το σεξ με έστειλε στην Εντατική», όπου θα προβάλλονται πραγματικές ιστορίες. Ο νεαρός- και άπειρος- Γκρεγκ ήρθε για πρώτη φορά πολύ κοντά με την Τζεν, δεν ήξερε τι να κάνει, αλλά δεν περίμενε ότι τα πράγματα θα πάνε τόσο στραβά.

Οταν ο σχεδόν 200 κιλών νεαρός έπεσε με δύναμη πάνω στη σύντροφό του, το κεφάλι της πέρασε από τον τοίχο από γυψοσανίδα! «Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως τη σκότωσα. Αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα με ρώτησε γιατί σταμάτησα!», λέει ο Γκρεγκ. Αμέσως η Τζεν άρχισε να ζαλίζεται και κατέληξαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν διάσειση.

Αυτή είναι η πρώτη, αλλά όχι η μοναδική περίπτωση «ροζ» τραυματισμού που καταγράφει βέβαια η σειρά σύμφωνα με τη New York Post. Ανάμεσα στα επεισόδια που έχουν γυριστεί είναι η περίπτωση γυναίκας που συνέχισε να βρίσκεται σε κορύφωση επί δύο ώρες αφού ο σύντροφός της είχε σταματήσει να κάνει οτιδήποτε, με αποτέλεσμα να καλέσουν γιατρό, αλλά και ένας κύριος που έπαθε θλάση στο... επίμαχο κάνοντας τρίο με τη σύντροφό και τη σύζυγό του. Οι κυρίες επίσης τραυματίστηκαν, αλλά επειδή τσακώνονταν στο νοσοκομείο για το ποια τον λάβωσε.