Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ξάνθη: Πέταξε το κουτάβι από το μπαλκόνι του σπιτιού του!


Η υπόθεση έφτασε στις αίθουσες των δικαστηρίων - Διαβάστε τι κατέθεσε η γυναίκα που είδε με τα μάτια της, τα όσα έγιναν...
Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης σε ιδιοκτήτη ενός κουταβιού το οποίο πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, με αποτέλεσμα αυτό να βρει φρικτό θάνατο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας ''Εμπρός'', μια γυναίκα είδε με τα μάτια της το αποτρόπαιο συμβάν, ενώ περίμενε επί της οδού Περικλέους μέσα σε σταθμευμένο αμάξι τους γονείς της. Όπως κατέθεσε η ίδια στην αίθουσα του δικαστηρίου είδε έναν νεαρό άντρα να πετά το ζώο στο έδαφος από το μπαλκόνι, ενώ στη συνέχεια το μετέφερε η ίδια στο φιλοζωικό σωματείο της Ξάνθης.

Ωστόσο το άτυχο κουτάβι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και ξεψύχησε λίγες ημέρες μετά. Συγγενικό πρόσωπο του δράστη κατέθεσε επίσης στην αίθουσα του Δικαστηρίου αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το σκυλάκι ξέφυγε από τα χέρια του νεαρού – τότε σπουδαστή της Εκκλησιαστικής Σχολής – και πως ο ίδιος δεν είχε πρόθεση να το βλάψει ή να το βασανίσει.
Ωστόσο η έδρα δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον δράστη κρίνοντάς τον ένοχο και επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή.



Newsit.gr