Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Η «ψυχοπαθής δολοφόνος» που ονειρευόταν Λατίνο γαμπρό και δήλωνε Κριός

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Η «ψυχοπαθής δολοφόνος» που ονειρευόταν Λατίνο γαμπρό και


Αίσθηση προκαλούν διάφορες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την κόρη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου και τις διαδικτυακές τις περιπέτειες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής», η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου διατηρούσε λογαριασμό στο Twitter με... περίεργα ψευδώνυμα για να μπορεί να αναλύει τις σκέψεις της ανενόχλητη.

Το όνομα που χρησιμοποιούσε ήταν το «επιβλητικό» Psychourania psycho killer (τουτέστιν ψυχοπαθής δολοφόνος).

Το εν λόγω ψευδώνυμο αποκαλύφθηκε από τα ηλεκτρονικά ρχεία που ανέκτησαν αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής από τους υπολογιστές βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος.

Μπορεί ο λογαριασμός της Ουρανίας να έχει διαγραφεί, όμως τα ηλεκτρονικά ίχνη έχουν μείνει στο Διαδίκτυο και αποκαλύπτουν τις σκέψεις και τις ανησυχίες της.

Ως βιογραφικό, η Ουρανία Μιχαλολιάκου έχει επιλέξει ένα κείμενο από την εξαιρετική ταινία του Εβραίου σεναριογράφου, Τσάρλι Κάουφμαν «Η Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού Μυαλού»: «Πάρα πολλοί άνδρες θεωρούν ότι είμαι ένα concept ή ότι τους συμπληρώνω ή ότι θα τους κάνω να αισθανθούν ζωντανοί. Αλλά εγώ είμαι απλά ένα γ@μημ..ο κορίτσι που ψάχνει την ηρεμία του μυαλού της».

Το δημοσίευμα της εφημερίδας, πάντως, αναφέρει και άλλες πιο πιπεράτες λεπτομέρειες όπως το ότι η Ουρανία πριν από μερικά χρόνια επιθυμούσε έναν... Λατίνο για γαμπρό, προφανώς πριν την κερδίσει ο Αρετέμις Ματθαιόπουλος.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας παραθέτει κι άλλα, παλιά tweets της Ουρανίας από τις νυχτερινές τις ανησυχίες όπου έγραφε «Τέτοιες ώρες μόνο οι κ@β..άρηδες τα δίνουν όλα στο Twitter. Καλύτερα κ@β..άρηδες από μίζερες αμπελοφιλοσοφίες. Να τα λέμε και αυτά».

Σε ένα άλλο σημείο, μάλιστα, καταφέρεται και κατά του Μιχάλη Χατζηγιάννη γράφοντας «Χαίρομαι που ο Χατζηγιάννης στηρίζει Σαμαρά. Εχω έναν ακόμη λόγο να τον σιχαίνομαι τον π@@@@η», ενώ αλλού σχολιάζει και το ζώδιό της τονίζοντας «εμείς οι Κριοί είμαστε μέσα στο πάθos ρε παιδί μου»
 
Διαβάστε πως να μειώσετε τον λογαριασμό τους ρεύματος εδώ