Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Άρχισε ο… εμφύλιος στην Χρυσή Αυγή;


Πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι η προσωρινή κράτηση των Μιχαλολιάκου και Παππά στις φυλακές Κορυδαλλού έχει ανοίξει την όρεξη πολλών προθύμων να ηγηθούν της χαρακτηριζόμενης από την δικαιοσύνη ως εγκληματικής οργάνωσης.

Πρώτος και καλύτερος ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος έσπευσε και δια του δικηγόρου του μάλιστα να υπενθυμίσει ότι τον Μάιο θα διεκδικήσει ως υποψήφιος τον δήμο της Αθήνας.

Εδώ αρχίζουν και περιπλέκονται τα πράγματα. Γιατί ο γενικός γραμματέας της ΧΑ Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίζεται αποφασισμένος να περάσει με απευθείας ανάθεση το δαχτυλίδι της διαδοχής στην σύζυγό του -»είσαι διαμάντι»- Ελένη Ζαρούλια.

Ο Μιχαλολιάκος που εμφανίζεται ως ο αρχηγός του νεοναζιστικού μορφώματος φέρεται να πνέει μένεα εις βάρος του μέχρι πρότινος πρωτοπαλίκαρού του, Κασιδιάρη, διότι εκείνος με την συμπεριφορά του όταν αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και περιοριστικούς όρους, με την συμπεριφορά του (κλωτσιές, ύβρεις, φτυσίματα) επιβάρυνε την θέση Μιχαλολιάκου έναντι της Δικαιοσύνης.

Κάποιοι μάλιστα πιστεύουν ότι αν ο Κασιδιάρης δεν αναλάβει την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, θα κάνει διασπαστική κίνηση παίρνοντας μαζί του τον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης…
Διαβάστε πως να μειώσετε τον λογαριασμό τους ρεύματος εδώ