Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί οι γυναίκες γουστάρουν πάντα τον …«ακατάλληλο»;


Μία κοπέλα μπορεί να είναι πραγματικά πολύ όμορφη, έξυπνη, ενδιαφέρουσα σαν χαρακτήρας και τέλος πάντων να καλύπτει όλα τα «θέλω» ενός άντρα. Προσελκύει λοιπόν, πολλούς από αυτούς οι οποίοι δίνουν μάχη για έναν αριθμό, ένα δείπνο ή έστω ένα σημάδι ενδιαφέροντος. Παραμένει όμως αδιάφορη!

Όλες σχεδόν, οι γυναίκες είναι τσιμπημένες με κάποιον που δε μπορούν να έχουν. Κοινώς τον ακατάλληλο άντρα! Και με τον όρο ακατάλληλος εννοούμε κάθε τύπο ο οποίος δεν μπορεί (στην παρούσα έστω φάση) να ικανοποιήσει τις ερωτικές επιθυμίες της εκάστοτε κοπέλας.

Τι γίνεται όμως, και η γυναίκα «τσιμπάει» πάντα με αυτόν που δεν πρέπει και αν είσαι ελεύθερος δε σταυρώνεις γκόμενα με τίποτα; Υπάρχουν τρεις απαντήσεις:

1. Το φάντασμα
Πρόκειται για το αγόρι που βρίσκεται το λιγότερο σε απόσταση 300 χιλιομέτρων. Μπορεί να είναι γνωστοί από το σχολείο αλλά να σπουδάζουν στην άλλη άκρη της χώρας, να έχουν γνωριστεί μέσω facebook και μόνο ή ακόμα και ο άντρας να μη γνωρίζει καν την ύπαρξη της γυναίκας. Με λίγα λόγια είναι αυτός που απλά απουσιάζει από την πραγματική ζωή της κοπέλας.

Αυτή η απουσία του όμως, καθιστά το αδύνατο τόσο ελκυστικό που η γυναίκα τον σκέφτεται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φαντάζεται τι θα έκανε μαζί του αν μπορούσαν να βρεθούν. Πρόκειται πάντως για έναν πλασματικό έρωτα κυρίως στη φαντασία της γυναίκας οπότε δε μας ενοχλεί και πολύ. Ειδικά αν ο άντρας ανήκει στην εγχώρια ή και εξωτερική βιομηχανία των Celebrities.

2. Ο αλήτης
Μπανάλ, κλασσικό, βαρετό, πολυδιαφημισμένο δεν ξέρω κι εγώ ποιο άλλο επίθετο κολλάει στη συγκεκριμένη κατηγορία. Όπως και να ‘χει όμως θα υπάρχει πάντα ο έρωτας της κοπέλας με το κακό παιδί της παρέας. Αυτόν που παίζει με τις γυναίκες, που ξενυχτάει, που πίνει και που γενικά δεν έχει ιδέα τι ζητάει από την ζωή του. Πραγματικά μπορώ να στάξω δηλητήριο για αυτούς τους τύπους. Τους μισώ όσο δεν πάει. Και αυτό το μίσος πηγάζει από το πόσο άχρηστους τους θεωρώ αλλά ταυτόχρονα και από μία μικρή δόση …ζήλειας για τις επιτυχίες που έχουν στο αντίθετο φύλο.

Σας ελκύει αυτό το αλήτικο στυλ αλλά …ΕΛΕΟΣ! Μετά κλαίγεστε. Σίγουρα πάντως πρόκειται για την πιο επικίνδυνη κατηγορία όσον αφορά τις γυναίκες. Οι πιθανότητες να καταλήξουν πληγωμένες, τείνουν στο 100%!

3. Ο «ξένη ιδιοκτησία»
Είναι βίτσιο; Είναι φυσιολογική αντίδραση; Ότι και να απαντήσετε είναι σίγουρα πολύ άσχημο. Οι γυναίκες γουστάρουν τον γκόμενο της άλλης. Ίσως επειδή με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουν την αυτοεπιβεβαίωση ή επειδή είναι απλά κακές και πανούργες. Αν είσαι άντρας και διαβάζεις το άρθρο, σίγουρα έχεις παρατηρήσει πως όταν ψάχνεις για κοπέλα δε βρίσκεις καμία. Όταν όμως τα καταφέρεις τότε, ως δια μαγείας, εμφανίζονται 4-5 νέες υποψήφιες. Οι περισσότερες από αυτές είναι του παρελθόντος που ένιωσαν να χάνουν την αποκλειστικότητα που εμείς οι ίδιοι τους προσφέραμε τόσο καιρό (κακώς!).

Σίγουρα αυτή η κατηγορία είναι η πιο επικίνδυνη για τον άντρα που εμπλέκεται. Δεν είναι δύσκολο να χάσει τη μπάλα σε μία αδύναμη στιγμή και να κάνει κάτι που δε θέλει και δεν τον αντιπροσωπεύει. Για αυτό, φίλοι μου, προσέξτε καλά!

Ψάχνεις τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο διαδίκτυο;; Δες εδώ>> και εδώ>> 


πηγή