Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Έφηβος πεθαίνει μετά από εμβόλιο για την γρίπη!!!!!


"Ήταν υγιέστατος. Ήταν καθαρός. Θα έπρεπε να είναι σε θέση να καταπολεμήσει τη γρίπη. Εύχομαι να είχε πάρει τη γρίπη και όχι αυτό το εμβόλιο", δήλωσε η μητέρα του έφηβου.

Ο Chandler Webb αρρώστησε σοβαρά αμέσως την επόμενη ημέρα του εμβολιασμού του για τη γρίπη του τον Οκτώβριο. Η Lori Webb είπε ότι ο γιος της άρχισε εμετό και τρέμουλο, έτσι τον πήγε στο νοσοκομείο στο Salt Lake City.

Ο Chandler έκανε το εμβόλιο για να ταξιδέψει σε μια αποστολή για την Εκκλησία Jesus Christ of Latter-day Saints.

Ωστόσο, την επομένη των εμβολιασμών του για γρίπη και φυματίωση, ο απόφοιτος του Brighton Γυμνάσιο άρχισε έντονους εμετούς και τελικά εισήχθη σε νοσοκομείο στο Murray όπου έπεσε σε κώμα μετά από μια εβδομάδα της ανεξήγητης ασθένειας.

Παρά τις καλύτερες προσπάθειες του γιατρού δεν θα μπορούσε να την εντοπίσει, κι άρχισε μια σειρά δοκιμασιών.


Επισήμως άμεση αιτία θανάτου του Chandler ήταν πρήξιμο του εγκεφάλου αλλά μιλώντας με το Fox News, η Lori εξήγησε ότι πιστεύει ότι ο εμβολιασμός ήταν ο λόγος - και ότι οι γιατροί έπρεπε να είχαν ρωτήσει νωρίτερα, αν ο γιος της είχε πρόσφατα εμβολιαστεί.

«Αυτό που επιτέθηκε στον εγκέφαλο του συνέβη τόσο γρήγορα μέσα σε 15 ώρες », είπε η Webb στο Fox and Friends .

«Από τη μια αξονική τομογραφία στην επόμενη, υπήρχε τόση πίεση και το πρήξιμο στον εγκέφαλο που συνέθλιψε κάθε στέλεχος του εγκεφάλου του».



Ο Chandler έπεσε σε κώμα και μετά ένα μήνα του σταμάτησαν την υποστήριξη ζωής. Πέθανε την Τρίτη μετά από 28 ημέρες στο νοσοκομείο.

Διαβάστε πως να μεγαλώσουν τα μαλλιά σας γρήγορα εδώ