Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ: «ΑΣΤΕΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»;


Η τρόικα επιμένει στην υπερφορολόγηση της κατοικίας και στους πλειστηριασμούς, με το απάνθρωπο επιχείρημα πως «άστεγοι υπάρχουν παντού, γιατί όχι και στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, οι άνθρωποι το κάνουν επίτηδες, αυτό είπαν ως λόγο υπερφορολόγησης των κατοικιών, και άρσης παγώματος των πλειστηριασμών σε κυβερνητικούς αξιωματούχους, σύμφωνα με την "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία". Δεν υπάρχει κανένα σχεδιο διάσωσης της χώρας. Όλα έγιναν για να καταστραφούν οι Έλληνες πολίτες. Αυτό τους ενδιαφέρει, η κατάρρευση της κοινωνίας. Θέλουν να τα πάρουν όλα για ένα "κομμάτι ψωμί" και να έχουν "δούλους" για να δουλέψουν στις "επενδύσεις" τους δωρεάν.
Mε την υπερφορολόγηση και τις απολύσεις,και τους μισθούς πείνας έχουν εξασφαλισμένο ότι σε 1, σε 2, σε 3 χρόνια το πολύ όλοι θα έχουν χάσει τα σπίτια τους, και θα είναι διαθέσιμοι να δουλέψουν σαν "σκυλιά" υπό φαραωνικές συνθήκες, για να επιβιώσουν αυτοί και οι οικογένειές τους, με ένα πιάτο "φαγητό".

Την ίδια στιγμή στην ίδια εφημερίδα ο Π.Παυλόπουλος στέλεχος της ΝΔ μιλάει για "κόκκινες" γραμμές: " Ακίνητο που δεν παράγει πρόσοδο δεν φορολογείται. " "Φορολογία με τις τρέχουσες αντικειμενικές παραβιάζει την ισότητα ενώπιον των δημοσίων βαρών."

"Οι τράπεζες δεν θέλουν πλειστηριασμούς. Η τρόικα επιμένει. Άρα τι συμφέροντα εξυπηρετεί;"αναφέρει (για ξεκάρφωμα) ο πρώην υπουργός.

Από την άλλη η κυβέρνηση,προσπαθεί να περάσει την εικόνα αδυναμίας αντίστασης,και όχι ότι στην πραγματικότητα συνεργαζόταν μαζί τους από την αρχή και έψαχναν τρόπο να επιτύχουν τους σκοπούς των δανειστών, χωρίς ο πολύς κόσμος να τους καταλάβει.
Γνωρίζουν ότι η πολιτική είναι συναισθηματικό θέμα, και ότι πολύ λίγοι εκ των πολιτών την αντιλαμβάνονται με την λογική, για αυτό και δεν θα ακούσετε ποτέ σοβαρά επιχειρήματα παρά μόνον "ατάκες" που χτυπάνε στο θυμικό.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι "περιτύλιγμα" για να έχουν λίγες απώλειες.


Αναφέρουν ότι όποιος έχει χαμηλά εισοδήματα (π.χ 9000 ευρώ δηλαδή ανύπαρκτο εισόδημα) δεν θα απειληθεί από πλειστηριασμό (!!!). Όμως το εισόδημα αυτό το υπολογίζει η εφορία ως "φανταστικό" τεκμαρτό εισόδημα, από το ίδιο το σπίτι, το αυτοκίνητο, και το "τομάρι" του οφειλέτη, το οποίο αν είναι άγαμος "κοστολογείται" τεκμαρτά 3000 ευρώ.Το δε σπίτι το φορτώνεται σαν τεκμήριο είτε το κατέχει, είτε το νοικιάζει, είτε του έχει παραχωρηθεί η χρήση του.

Δηλαδή οι άνθρωποι μας δουλεύουν απλώς γνωρίζουν ότι οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν τα φορολογικά, και απλώς τα "λούζονται" όταν έρχεται ο λογαριασμός το καλοκαίρι, οπότε ξεκινούν τα "κλάματα".



Όμως το κλάμα δεν θα μας σώσει από δαύτους.


Ψάχνεις τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο διαδίκτυο;; Δες εδώ>> και εδώ>>