Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE



Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

252.        ΡΟΣΤΟΦ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

3-4-2 εντός η Ροστόφ, 5-1-3 εκτός η Σπαρτάκ, από ευρεία νίκη επί της Βόλγκα με 6-1 έρχονται οι Μοσχοβίτες , 6/9 over 2,5 μετράνε εντός οι γηπεδούχοι, μπορεί το ματς να μας προσφέρει πολλά γκολ.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
253.        ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Κύπελλο Ισπανίας, καμία ομάδα πλην των μεγάλων της χώρας δεν ασχολείται πραγματικά. Μπερδεμένο ζευγάρι ανάμεσα σε μπερδεμένες ομάδες, πάμε παρακάτω.
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
254.        ΡΟΜΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

 Η Ρόμα δυσκολεύεται απέναντι σε ομάδες που παίζουν κλειστά και περιμένουν την αντίπαλο τους στην άμυνα και για αυτό δεν έχει καταφέρει να πάρει την νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές με μικρομεσαίες ομάδες. Η Φιορεντίνα έχει επιθετική φιλοσοφία και δεν πρόκειται να αγωνιστεί κλειστά στο Ολίμπικο γεγονός που ευνοεί για να δούμε πολλά γκολ όπως έχει συμβεί και στα πιο πρόσφατα των δύο ομάδων μεταξύ τους, Προβάδισμα στο over που προσφέρεται σε απόδοση 1,875 . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

255.        ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Ματς  για πολλά γκολ, 8/8 οver 2,5, GG και 7/8 over 3,5 μετράει εντός έδρας η Χέρενφεν (5-1-2), η Φέγενορντ φέτος δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν πίσω και το έχει ρίξει στην επίθεση (2-2-3 εκτός με 5/7 over 2,5 και GG).

256.        ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

4-1-1 εντός η Ακισάρ, 0-1-5 εκτός η Κόνιασπορ, λογικό να κοιτάμε μόνο προς τα αριστερά.

257.        ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ – ΑΜΚΑΡ

Η έδρα μιλάει εδώ, 6-3-2 εντός η Ντιναμό, 2-4-4 εκτός η Άμκαρ, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
258.        ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Αψεγάδιαστη στην έδρα της η Κέμπριτζ, 11/11 νίκες μετράει φέτος, δύο κατηγορίες πάνω η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αλλά με 1-2-7 ρεκόρ εκτός. 1Χ.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
259.        ΑΑΛΕΝ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Σύγκρουση ετερόκλητων ομάδων, 7/7 NG έχει εντός η Άαλεν (3-1-3), 6/8 GG και 8/8 over εκτός η Πάντερμπορν (2-2-4). Προχωράμε.

260.        ΚΟΤΜΠΟΥΣ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Καλή στην Τρόλι Αρίνα η Κότμπους (3-1-3 εντός), δεν απέφυγε όμως την πέμπτη συνεχόμενη  ήττα της (επτά χωρίς νίκη, τα έξι χωρίς να σκοράρει). Κακή κόντρα στην Σαντχάουζεν (0-2) όπου και έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ και έπρεπε να δημιουργήσει η Ίνγκολσταντ (3-2-3 εκτός), καλή παρά την ήττα-αποκλεισμό στο κύπελλο κόντρα στη Βόλφσμπουργκ (2-1 στο 89’), σε αυτό το ματς θα παίξει για δύο αποτελέσματα κάτι που τη βολεύει. Σε τιμές καθαρού φαβορί ο άσος, μόνο με το Χ2 μπορούμε να πάμε, ενώ και τα λίγα γκολ αποτελούν επιλογή.

261.        ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Απέθαντη η Σαντχάουσεν, και χωρίς τους φορ της κέρδισε 0-2 την Ίνγκολσταντ και ζόρισε την Άιντραχτ στο κύπελλο (4-2), 4-4-0 μετράει στην έδρα της, το διπλό κρίνεται πολύ μικρό.

262.        ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΑΑΡΑΟΥ

11-4-0 η προϊστορία, 4-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Λουκέρνης, η Ααράου σκοράρει αλλά και δέχεται πολλά γκολ. Πιστεύουμε οι γηπεδούχοι θα το καθαρίσουν.
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
263.        ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΣΙΟΝ

4-3-1 εντός η Σεν Γκάλεν αλλά τα συνεχόμενα παιχνίδια εμφανώς την έχουν καταβάλει , κοιτάμε προς την κόντρα.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
264.        ΜΠΟΡΝΤΟ – ΛΙΛ

Πιστή στις συνήθειες της η Λιλ δεν δέχτηκε γκολ για 11η σερί αγωνιστική χάρη στον Ενιεγιάμα και πάλι που έχει κλέψει τις εντυπώσεις φέτος ενώ απέναντι στη Μαρσέιγ πήρε την 9η νίκη της αυτό το διάστημα (9-2-0) πλησιάζοντας και άλλο την Παρί στην κορυφή. Η Μπορντό δεν είναι εύκολη λεία για οποιαδήποτε ομάδα ενώ στηρίζεται πολλές φορές και αυτή στην καλή ανασταλτική λειτουργία για να πάρει αποτέλεσμα. Πολύ καλή απόδοση το 1,83 για NG στον Stoiximan που αποτελεί επιλογή με τις δύο ομάδες να το έχουν επιβεβαιώσει 7/8 φορές εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

265.        ΡΑΝΤΕΡΣ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Επτά σερί GG μετράει η Ράντερς (2-4-3 εντός), 8/9 στην έδρα της, η Έσμπιεργκ (2-1-5 εκτός) έδειξε σημάδια ζωής στο 2-2 κόντρα στην Άαλμποργκ, θα σκοράρει για να βγει το Goal/Goal.

266.        ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Εύκολα ή δύσκολα (τελευταία το δεύτερο) ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα τα παίρνει τα παιχνίδια (7/7 νίκες). 6/6 ήττες εκτός έδρας ο Απόλλωνας, ενδεικτικές είναι και οι τιμές που κυκλοφορούν για τον άσο.

267.        ΦΟΥΛΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Βελτιωμένη στην πρώτη του Μέλενστιν η Φούλαμ παρά το τελικό 1-2 κόντρα στην Τότεναμ, τυχερό διπλό στο Σαουθάμπτον με 2-3 (τρεις φάσεις-τρία γκολ) για την Άστον Βίλα. 3-3-1 μετράνε εκτός οι φιλοξενούμενοι αλλά η επίδοση αυτή του κολακεύει, με τον 0:0 ασιατικό άσο είμαστε.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
268.        ΛΕΟΥΒΕΝ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Θα αποφύγουμε το μικρό σε απόδοση διπλό, η Λέουβεν στην έδρα της τα καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα (3-4-1), η Σταντάρ δεν έχει την αποτελεσματικότητα της αρχής, 3-4-0 μετράει στα πιο πρόσφατα ενώ έρχεται και από αποκλεισμό στο κύπελλο.
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
269.        ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΤΣΒΟΛΕ

Ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα, οι Ιγκλς (2-4-1 εντός) παίζουν με ενθουσιασμό φέτος αλλά η Τσβόλε (2-3-2 εκτός) έχει δείξει καλύτερη οργάνωση και σταθερότητα. Έχει μέσα πολύ Χ, από τέσσερα σερί έρχονται οι φιλοξενούμενοι.

270.        ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Από τα παιχνίδια που η Γκρόνινγκεν στην ισχυρή έδρα της (4-3-0) αναμένεται να καθαρίσει. 1-0-6 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ντεν Χάαγκ, πέντε σερί άσους δείχνει η πρόσφατη προϊστορία.

271.        ΑΚΙΛΙΖ 29 – ΟΣ

Ντέρμπι ουραγών, η Ακίλιζ δείχνει σαφώς μεγαλύτερη διάθεση στα παιχνίδια της, κρατάμε τον άσο.

272.        ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. – ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Αξιόμαχη και υπολογίσιμη η Εξέλσιορ (2-4-3 εκτός), η Σπάρτα (6-2-1 εντός) όμως φέτος κάνει πρωταθλητισμό. Με υπηρεσιακό οι γηπεδούχοι, το ματς είναι ντέρμπι της πόλης του Ρότερνταμ, παρόλα αυτά αριστερά κοιτάμε μόνο.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
273.        ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Παιχνίδι για τον 2ο γύρο του αγγλικού κυπέλλου, με τον Κότεριλ για πρώτη φορά στον πάγκο η Μπρίστολ Σίτι, η ανάγκη της για νίκες είναι άμεση και η Τάμγουορθ (ομάδα της Κόνφερενς) προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

274.        ΟΣΕΡ – ΝΑΝΣΙ

Κύπελλο Γαλλίας, νοκ-άουτ ματς χωρίς επαναληπτικό, αήττητη εντός η Οσέρ (5-3-0) αλλά η Νανσί με τον Κορέα στον πάγκο μετράει 5-0-1. Πάσο.
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
275.        ΒΕΡΟΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Η Βερόνα έχει καλή ομάδα είναι δυνατή στο γήπεδο της μετρώντας 6/7 νίκες και κόντρα στην αποδεκατισμένη και πάλι από απουσίες Αταλάντα έχει προβάδισμα για την νίκη. Ο Bethunter επέλεξε τον άσο στο 2,00  ενώ καλές προϋποθέσεις υπάρχουν για να επιβεβαιωθεί και το over 2,25 στο 1,85 στην ίδια εταιρεία αφού ή άμυνα της Βερόνα δεν είναι και η πιο αξιόπιστη της κατηγορίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

276.        ΚΑΛΙΑΡΙ – ΤΖΕΝΟΑ

Η ρέντα της Τζένοα είναι απαράμιλλη την φετινή χρονιά και χωρίς να παίζει καλή μπάλα παίρνει αποτελέσματα. Βαθμολογικά είναι βολεμένη και ταξιδεύει στην Σαρδηνία για να παίξει κόντρα στην Κάλιαρι που και καλή ομάδα έχει και ανάγκη από βαθμούς έχει, ενώ και την βοήθησε να σωθεί πριν 2 χρόνια όταν παρατάχθηκε αδιάφορη 3 αγωνιστικές πριν το τέλος στην Γένοβα. Ο άσος αποτελεί επιλογή και ο Bethunter τον πρόλαβε στο 1,95 στην Βet365, ενώ πλέον βρίσκεται στο 1,83. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

277.        ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ

Πολλά προβλήματα απουσιών για την Κατάνια ενώ η Σαμπντόρια μετά την πρόσληψη Μιχάιλοβιτς δείχνει να είναι στο ανέβασμα της. Ο άσσος έχει το προβάδισμα αν υπολογίσουμε ότι η Κατάνια χάνεται μακριά από την Σικελία μετρώντας 7/7 ήττες αλλά θα τον θέλαμε λίγο πιο ψηλά από το 1,75 του Stoiximan για να τον επιλέξουμε pre event. Αναμονή για εικόνα στο live λοιπόν και καλύτερη απόδοση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
278.        ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΚΙΕΒΟ

Δυο σερί νίκες με τον Κορίνι η Κιέβο, τέσσερα ματς χωρίς να δεχθεί γκολ, με το Χ2 θα πάμε.
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
279.        ΤΟΡΙΝΟ – ΛΑΤΣΙΟ

Η φόρμα των δύο ομάδων τελευταία δείχνει ξεκάθαρα προς τα αριστερά.

280.        ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

3-2-1 εντός η Καραμπούκ, η Καϊσέρι (1-3-2 εκτός) όμως βρίσκεται σε σαφή άνοδο μετά τη διακοπή και δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Χ2.

281.        ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Εμετικές οι αποδόσεις του  άσου για μια ομάδα που μετράει 1-3-2 εντός.

282.        ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Έχει βρει πατήματα τελευταία η Φράιμπουργκ, δεν χάνει εύκολα, στην έδρα της μπορεί να μην έχει ακόμα νίκη (0-3-3) αλλά αν συνεχίσει έτσι και αυτή θα έρθει σύντομα. Δεν είναι 2,00 το διπλό της ποιοτικής πλην ασταθέστατης εκτός έδρας (2-1-4) Βόλφσμπουργκ.

283.        ΤΟΥΝ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

4-3-1 εντός η Τουν, 4-3-1 εκτός η 2η της βαθμολογίας Γιούνγκ Μπόις. Τριπλή είναι.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
284.        ΟΜΟΝΟΙΑ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

No Bet.
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
285.        ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ

Σε καλό μομέντουμ ο ΟΦΗ μετά τις δύο σερί νίκες, ο Ατρόμητος στην έδρα του όμως έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

286.        ΞΑΝΘΗ – ΒΕΡΟΙΑ

Αδικήθηκε κατάφορα στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της η Ξάνθη (με Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο), θα μπορούσε να μετράει τρεις σερί νίκες, στο γήπεδο αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και βγάζει φάσεις. 4-1-1 μετράει εντός, 0-3-3 εκτός η Βέροια που έρχεται από τη “γιορτή του ποδοσφαίρου” κόντρα στο Λεβαδειακό (4-3). Ελπίζοντας ότι οι δηλώσεις Πανόπουλου για την διαιτησία δεν θα λειτουργήσουν κατά του θα πάμε με την φόρμα των γηπεδούχων και τον άσο.

287.        ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δύσκολο στην πρόβλεψη, θα κριθεί στις λεπτομέρειες, εξαιρετική η παράδοση του ΠΑΣ (τέσσερις σερί νίκες) στην Κομοτηνή,  ίσως να ήρθε η ώρα για την πρώτη εκτός έδρας νίκη του φέτος (0-2-4 εκτός).
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
288.        ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Κλασικά το GG της ΒΑΚ (8/8 εντός, 14/17 συνολικά) κοιτάμε σε πρώτη φάση, η Ραπίντ είναι σφιχτή ομάδα αλλά το μηδέν δύσκολα το κρατάει εκτός.

289.        ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Καθαρές ήττες στις τελευταίες εξόδους της γνώρισε η Άαρχους (3-3-3 εκτός), η Μίντιλαντ (5-3-1 εντός) πηγαίνει εδώ και καιρό ασθμαίνοντας αλλά εν όψει της διακοπής περιμένουμε οι παίχτες της να τα δώσουν όλα ώστε να κρατήσουν σε απόσταση τους άλλους μνηστήρες της κορυφής. Άσος.
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
290.        ΡΟΝΤΑ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Όπως συνηθίζεται στα ματς της Ρόντα θα πάμε με τα γκολ, 5/8 over 2,5 και 6/8 GG εντός οι γηπεδούχοι, 6/7  και 5/7 εκτός αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι, οκτώ σερί δείχνει η πρόσφατη προϊστορία.

291.        ΑΡΣΕΝΑΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Θριαμβεύτρια στο Ολντ Τράφορντ η Έβερτον, μετράει 3-3-1 εκτός και 7-6-1 συνολικά, η πρωτοπόρος Άρσεναλ (6-0-1 εντός) εκπλήσσει με τη φετινή της σταθερότητα και ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές, κόντρα ανάμεσα στις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της Πρέμιερ, σωστά μοιρασμένο το σετ από τους μπουκ.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%292.        ΜΠΑΣΤΙΑ – ΛΥΩΝ

Σε αποδόσεις αουτσάιντερ η Μπαστιά (6-1-0 εντός) κόντρα στην τραγική Λυών (2-0-5 εκτός) των τριών ματς χωρίς νίκη. 0:0 ασιατικός άσος.

293.        ΤΟΥΛΟΥΖ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Παραιτήθηκε η Φερναντέζ από τη Μονπελιέ, η Τουλούζ (3-3-1) έρχεται από καλές εμφανίσεις και έχει τα φόντα να πάρει το ματς αλλά αυτή η αλλαγή μας κάνει διστακτικούς.

294.        ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Το μομέντουμ δείχνει Μαγιόρκα (4-2-2 εντός), από δύο σερί νίκες έρχεται, η Νουμάνθια (2-4-2- εκτός) απώλεσε το εντός έδρας αήττητο της με το 2-3 από την Ουέλβα. Άσος.

295.        ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΜΟΥΡΘΙΑ

Καθαρό φαβορί δεν είναι η Μιραντές, η Μούρθια μπορεί να μην κερδίζει τελευταία αλλά δεν χάνει και εύκολα (0-5-2).

296.        ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Νο Bet.
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
297.        ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Ντέρμπι της Μαδέιρα, 4/5 GG δείχνει η προϊστορία, 4/5 οver 2,5 και GG μετράει εντός η Μαρίτιμο, 3/5 εκτός η Νασιονάλ, εμφανές το που το πάμε.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
298.        ΟΛΑΝΕΝΣΕ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Στην έδρα της βασίζει της ελπίδες για παραμονή η Ολιανένσε (2-0-3 εντός), η Ρίο Άβε όμως και φέτος είναι ομάδα που αποδίδει καλύτερα εκτός (3-1-1). Δεν διαφωνούμε με το φαβοριτισμό του διπλού, θα προτιμήσουμε όμως τα σκορ 0-1/0-2/1-2/(0-0)/(1-1) αφού περιμένουμε χαμηλό σκορ (4/5 under 2,5 και NG μετράνε εντός και εκτός αντίστοιχα).

299.        ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΧΕΡΤΑ

 Νο Bet. 

300.        ΓΚΕΝΚ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Σεβόμαστε πολύ τη Γκενκ (7-0-2 εντός) για να μην κοιτάμε προς τα αριστερά, η Λόκερεν κέρδισε με 3-1 τη Μπέβερεν στο κύπελλο αλλά έρχεται από δύο ήττες (0-3 Κλαμπ Μπριζ, 1-0 Μονς) στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της (2-1-5).
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
301.        ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Νο Bet.

302.        ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ

Με τη φανέλα θα πάμε, δύο σερί νίκες έκανε η Σαραγόσα (3-2-3 εντός), από την πρώτη εντός έδρας ήττα της στη σεζόν έρχεται η Κόρδοβα (1-3-4 εκτός).

303.        ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο ΟΑΚΑ τα παιχνίδι, κάτι που δίνει έξτρα πόντους στον ΠΑΟ, και στη Ριζούπολη όμως απέναντι στον Απόλλωνα είχε κόσμο αλλά κόλλησε στο 1-1. Ψηλά δίνουν συνήθως οι μπουκ τον Κλωναρίδη για σκόρερ, χωρίς Φιγκερόα η πιθανότητες να ξεκινήσει αυξάνονται.
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
304.        ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Σημάδια κοιλίας για τη Ζιλ Βιθέντε μετά τη διακοπή, σε δύο κολλητά εκτός έδρας ματς έχασε με 3-2 από τη Μαρίτιμο και πήρε τυχερό 0-0 στη Μπελενένσες. Στην έδρα της πάντως μετράει 4-1-0, οπότε όσο φορμαρισμένη και να είναι η πρωτοπόρος Σπόρτινγκ (4-0-1 εκτός) το χέρι δεν πάει στο διπλό.

305.        ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Σίγουρα απογοητευμένη από το 1-3 στο ντέρμπι με τη Κοπεγχάγη η Μπρόντμπι (2-3-3 εκτός), όμως η δυναμική που έδειξε το τελευταίο δίμηνο (6-3-0) την καθιστά δίκαιο φαβορί κόντρα στην ουραγό Σοντερίσκε (3-1-4 εντός).

306.        ΡΕΑΛ ΧΑΕΝ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Ποντάρεται το διπλό, εμείς πριν το live και τις εντεκάδες δεν βλέπουμε λόγο να μπλέξουμε.

307.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Τελευταία αγωνιστική στη Βραζιλία, αδιάφορη βαθμολογικά η Ατλέτικο Μινέιρο αλλά πανίσχυρη εντός (13-4-1) και σε φόρμα εν όψει του Μουντιάλ Συλλόγων, η Βιτόρια Μπαΐα (5-4-9) με ισοπαλία θέλει ήττες των Γκοϊάς και Μποταφόγκο για να μπει στην τετράδα (που δίνει θέση για το Κόπα Λιμπερταδόρες αν δεν κερδίσει η Πόντε Πρέτα το Κόπα Σουνταμερικάνα), αν δεν κερδίσει πάντως δύσκολα θα έχει πραγματικές ελπίδες. 3,90 πληρώνει το διπλό κινήτρου, αλλά η πιο σοφή επιλογή είναι η αναμονή για το live.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
308.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει τη θέση της στην τετράδα η Ατλέτικο Παραναένσε (12-5-1- εντός) δεχόμενη στο τέλος γκολ από τη Σάντος την προηγούμενη αγωνιστική, πλέον θέλει ένα βαθμό τουλάχιστον για να είναι σίγουρη (και 3η θα είναι κατά 99% με ισοπαλία οπότε θα έχει σίγουρο το Κόπα Λιμπερταδόρες) αλλά απέναντι της βρίσκει την ιστορική Βάσκο (3-6-9 εκτός) που θέλει νίκη για να σωθεί (έχει κάποιες αμυδρές ελπίδες και με ισοπαλία). Δεν έχει καμία αξία ο άσος του 1,80, αφού η Ατλέτικο θα παίζει κατά βάση για το Χ, 4,00 πληρώνει το διπλό για τους γενναίους.
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
309.        ΓΚΟΪΑΣ – ΣΑΝΤΟΣ

Ουκ ολίγες κηδείες έχει κάνει η αδιάφορη εδώ και καιρό Σάντος, η πλειονότητα τους όμως ήταν στην έδρα της  (4-5-9 εκτός). Η Γκοϊάς τα δίνει όλα για το Κόπα Λιμπερταδόρες, στην έδρα της είναι δυνατή (10-6-2) ενώ πριν τις ήττες από Ατλ. Μινέιρο και Γκρέμιο μετρούσε 8-1-0. Άσος.

310.        ΜΠΑΪΑ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Σώθηκε η Μπαΐα (7-7-4 εντός) με το διπλό στην έδρα της πρωταθλήτριας Κρουζέιρο (1-2) την προηγούμενη αγωνιστική, η ιστορική “Φλου” (3-4-11 εκτός) ή κερδίζει ή πέφτει, γι αυτό και το διπλό βρίσκεται στο 1,80. Σε τέτοια σημεία κινήτρου ντεφορμέ ομάδων προτιμάμε την αναμονή για το live, ώστε να δούμε και τις διαθέσεις των αντιπάλων αφού υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο της “λευκής βαλίτσας”.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
311.        ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Αμφότερες θέλουν αποτέλεσμα, καθεμία για διαφορετικούς λόγους, η Μποταφόγκο (10-5-3 εντός) θα κυνηγήσει τη  νίκη για το Κόπα Λιμπερταδόρες , με ισοπαλία θέλει ήττα της Γκοϊάς και μη νίκη της Βιτόρια Μπαΐα για την τετράδα, η Κρισιούμα (5-3-10 εκτός) και με το βαθμό είναι 100% σωσμένη. Δεν αξίζει ο άσος κόντρα σε μια ομάδα με 4-2-0 στα έξι τελευταία.   

312         ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Σίγουρα στο κόπα Λιμπερταδόρες η Γκρέμιο (6-6-6 εκτός), η Πορτουγκέσα πρέπει να γίνουν απίθανα πράγμα για να κινδυνεύσει, πρωτ’ απ’ όλα να χάσει στην έδρα της (9-6-3). Ευρωπαϊκή ομάδα οι φιλοξενούμενοι, ίσως όλοι αγαπημένοι κάτσουν στο Χ.
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
313.        ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Αδιάφορη η Σάο Πάολο (8-3-7 εντός), τελειώνει μια απογοητευτική χρονιά και όλα δείχνουν ότι ήδη εδώ και καιρό σκέφτεται την επόμενη. Η Κορίτιμπα (1-7-10 εκτός) με νίκη είναι 100% σωσμένη, με ισοπαλία θέλει μη νίκη των Βάσκο και Φλουμινένσε (της δεύτερης με 2 γκολ διαφορά), με ήττα το ίδιο, απλά πέφτει αν η Βάσκο φέρει Χ και εκείνη χάσει με 3+ γκολ.  Δύσκολα παιχνίδια έχουν οι ανταγωνίστριες της, αλλά πιθανότατα κάποια στιγμή η Κορίτιμπα θα αναγκαστεί να παίξει μόνο για τη νίκη. Με πολύ ενδιαφέρον στο live.

---.          ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ       

Πεσμένη η Πόντε Πρέτα, κανείς στο στρατόπεδο της δεν σκέφτεται το ματς κόντρα στην Ιντερνασιονάλ αφού ακολουθεί ο δεύτερος τελικός για το Κόπα Σουνταμερικάνα με τη Λανούς (1-1 στο πρώτο ματς εντός). Με ένα βαθμό είναι εξασφαλισμένη η Ιντερνασιονάλ, αλλά θα κερδίσει ώστε να χρυσώσει και λίγο το χάπι της καταστροφικής φετινής σεζόν.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
315.        ΙΝΤΕΡ – ΠΑΡΜΑ

7 σερί άσους δείχνει η προϊστορία, η παρουσία ή όχι του Κασάνο θα επηρεάσει την απόφαση μας.

316.        ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ- ΤΙΓΚΡΕ

Τελευταία αγωνιστική στο Τορνέο Ινισιάλ, αυτό το Σαββατοκύριακο όμως αγωνίζονται μόνο οι ομάδες που δεν χτυπάνε τον τίτλο, ουσιαστικά αδιάφορες βαθμολογικά Εστουδιάντες (5-4-0 εντός) και Τίγκρε (0-3-5 εκτός), δεν είναι για να μπλέκει κανείς με τον άσο, η Εστουδιάντες όταν κερδίζει το κάνει με 1-0.
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
317.        ΜΟΝΑΚΟ – ΑΖΑΞΙΟ

Εμφανές το προφανές.



318.        ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΕΪΜΠΑΡ

Νο Bet.

319.        ΜΑΛΑΓΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
Πιστεύουμε ότι η Μάλαγα το θέλει περισσότερο, γι αυτό κοιτάμε προς τα αριστρά.

320.        ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Εκτός τίτλου έμεινε η Μπόκα με το 2-2 κόντρα στη Λανούς, 6-1-2 μετράει στο “Λα Μπομπονέρα” αλλά δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία. 1-4-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Χιμνάσια, το αφήνουμε στην άκρη.

321.        ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΤΟΛΟΥΚΑ

2-1 κέρδισε η Τολούκα το πρώτο ματς τα ξημερώματα της Παρασκευής, αήττητη είναι στα 13 τελευταία (7-6-0) καθώς και στα 11 τελευταία εκτός (5-6-0). 7-1-0 είχε εντός έδρας την κανονική διάρκεια η Κλαμπ Αμέρικα, η ισοπαλία κόντρα στην Τολούκα την τελευταία αγωνιστική όταν και έπαιξε πάντως με ελλείψει και όντας βαθμολογικά αδιάφορη. Σφαγή θα γίνει, καθαρή τριπλή.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
322.        ΚΙΛΜΕΣ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Νο Bet.
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
323.        ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ – ΛΕΟΝ



Το γκολ του Ορόσκο στο 92’ που μείωσε σε 3-1 έδωσε κάποιες ελπίδες πρόκρισης στη Σάντος Λαγκούνα (6-1-1 εντός στην κανονική διάρκεια), ομάδα έδρας η Λεόν (3-3-2 εκτός), εκτός έδρας στην κανονική διάρκεια μετρούσε 7/9 under αλλά 5/9 ήττα GG ενώ στον προηγούμενο γύρο έφερε 3-3 στην έδρα της Μονάρκας. Με τα γκολ θα πάμε πάλι. 

Τι είναι το forex και πως θα κερδίσεις χρήματα από αυτό; διαβάστε εδώ>> 


betblog.gr